Anlık Bildirim

Bu kripto para, gerçek parayla desteklenecek

Union Bank tarafından, gerçek parayla desteklenecek ve uluslararası piyasada, uluslararası işlemlere olan yaklaşımı değiştirecek olan bir kripto para birimi üretilecek.
Geçtiğimiz günlerde, Lihtenştayn‘da hizmet veren Union Bank AG, kendi kripto parasını oluşturacağını duyurdu.
Bu yıl dağıtılmış defter teknolojisiyle yakından ilgilenmeye başlayan Union Bank, bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı. Söz konusu banka, "Union Bank Ödeme Koini" (UBPC) adlı bir kripto para üreteceğini açıkladı.
Union Bank tarafından yapılan açıklamada, bankanın tamamiyle bir Blockchain yatırım bankası haline gelmesi amaçlandığı söylendi.
Üretilecek olan UBPC'nin (Union Bank Ödeme Koini) İsviçre Frangı ile destekleneceği ve bu şekilde söz konusu dijital para biriminin daha istikrarlı bir yol izlemesinin amaçlandığı açıklandı.
Bankanın yönetim kurulu başkanı olan Mohammad Hans Dastmaltchi: "Amacımız dünyanın ilk Blockchain yatırım bankası olmak. Bu sayede verimliliğimizi artırmayı, maliyet tabanını düşürmeyi, müşterilerimiz ve aracılarımız için yeni gelir fırsatları yaratmaya yardımcı olan somut çözümler sunmayı hedefliyoruz." dedi.
Dastmaltchi:"İtibari parayla desteklenecek olan Union Bank Ödeme Koini, uluslararası ticarete ve sınır-ötesi işlemlere olan yaklaşımı değiştirebilir." dedi.
Union Bank, aynı zamanda İsviçre merkezli bir Blockchain danışmanlık şirketi olan Verum Capital ile ortaklık halinde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim