Anlık Bildirim

Juventus kendi tokenini çıkarıyor

Dünyaca ünlü bir İtalyan kulübü olan Juventus, kendi tokenini çıkaracağını duyurmuştu. Söz konusu projenin, Juventus'un dünya çapındaki tüm taraftarlarıyla iletişimini güçlendirmesi düşünülüyor
 Juventus, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada; kendine ait "fan tokeni" çıkartacağını belirtti. Çıkarılacak bu yeni "fan tokeni" için Socios.com ile ortak çalışacak. Socios.com daha önce PSG ile de çalışmıştı.
İtalyan ekibi, yaptıkları bu kripto para projesiyle beraber daha büyük kitlelere ulaşmayı ve taraftar sayısını arttırmayı planlıyor. Juventus, alım-satım işlemi yapılabilen bu tokeni öncelikli olarak anketlerde ve oylamalarda kullanacak. Söz konusu proje; taraftarların sesini kulübe duyurmada önemli bir rol oynayacak.
Temelde bir ICO olan bu kripto para projesinin, 2019'un birinci çeyreğinde yayınlanılması planlanıyor.
Juventuslu bir yetkili olan Giorgio Ricci:" Kulübümüzde daima yeniliklere ve yeni teknolojilere odaklı olarak çok dikkatli bir şekilde çalışıyoruz. Socios.com ile birlikte, dünya çapındaki hayran kitlemize, favori kulüpleriyle en üst düzeyde etkileşim kurmak için yeni fırsatlar sunabileceğimize inanıyoruz." dedi.
Son zamanlarda birçok futbol kulübü, taraftarlarıyla daha rahat bir biçimde iletişime geçmek için Blockchain teknolojisini kullanmaya başladı.
Juventus'un hazırlayacağı bu yeni kripto para projesinin duyurulmasından bir süre önce, bir Fransız ekibi olan PSG de benzer bir projeyle gündeme gelmişti.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim