Anlık Bildirim

Piyasalar oldukça kararsız

Son 24 saatte kripto para birimlerinde büyük oranda yükselişler ve düşüşler gözlemlendi. Ethereum yükselerek Ripple'ı geride bıraktı. Bitcoin de düşüşte olan para birimleri arasında.
Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasaları kırmızı ve yeşilin bir karışımını gördü. Piyasa değeri sıralamasında Ripple, bir ara Ethereum'u geride bıraksa da Ethereum, üçüncülük pozisyonunda uzun süre kalmadı ve yerini Ripple'dan geri aldı.
Son 24 saat içinde Bitcoin önce 6,809 $’a yükseldi ve hemen ardından 6,700 $’ın altına düştü. Bu kripto para birimi şu an yaklaşık 6,700 $'dan işlem görüyor.
Piyasalar oldukça kararsız
 
Ethereum, Ripple’ı yaklaşık 2 milyar dolarlık bir farkla sollayarak piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimindeki yerini geri kazandı. Söz konusu kripto para birimi, geçtiğimiz 30 gün içinde %15 civarında bir düşüş yaşamıştı fakat son bir haftada %15 civarında bir yükseliş yaşadı.
Piyasalar oldukça kararsız
 
Ethereum'un aksine, Ripple son 24 saat içinde yaklaşık %8’lik bir düşüş kaydetti. Şu anda yaklaşık 0.55 $’dan işlem gören dijital para birimi geçtğimiz 7 gün içerisinde %102’lik bir büyüme kaydetmişti.
 
Piyasalar oldukça kararsız
 
Geçtiğimiz 48 saat içinde, kripto para piyasalarında neredeyse 20 milyar dolarlık bir büyüme gözlemlendi.
Bitcoin'in pazardaki hakimiyeti de bu hafta önemli bir düşüş yaşadı. Söz konusu dijital para biriminin kripto para pazarındaki hakimiyeti bir hafta önce %55 civarında iken, bugün %52'nin altına düştü.
Piyasa değeri sıralamasına göre en büyük 20 kripto paranın çoğu, son 24 saat içerisinde %5 ile %4 arasında değişen küçük dalgalanmalar gördü.
 
Kripto para piyasaları son 48 saatte kayda değer bir toparlanma kaydetti. Bitcoin bu hafta 6,229 $ seviyesinden 6.700 $ civarına yükselerek önemli bir çıkış gerçekleştirdi.
Dijital para piyasası hakkında konuşan milyarder yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin'in 2018 yılı sonuna kadar önemli bir artış göstereceğini tahmin ediyor. 8,800 - 10.000 dolar eşiğinin kurumsal yatırımcıların girişim yapmaları için belirleyici zaman olacağını belirten Novogratz, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 8,800 - 10.000 dolara ulaşmasının kesin olduğunu iddia etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim