Anlık Bildirim

Steve Wozniak:” Kripto paralar ve Blockchain, önümüzdeki on yılda tam potansiyel elde edecek.”

Apple şirketinin kurucu ortağı olan Steve Wozniak, Viyana kentinde düzenlenen WeAreDevelopers World Congress 2018'deki konuşmasında kripto para ve Blockchain teknolojisinden bahsetti.
WeAreDevelopers World Congress 2018’de açılış konuşması yapan Steve “Woz” Wozniak, Blockchain’den “harika bir fikir” şeklinde bahsetti. Wozniak:” Blockchain, gerçekleşmesi gereken önemli bir IT devrimidir.” dedi.
Blockchain'e karşı olan olumlu duruşunun, bu yeni teknolojinin, birçok alanda yararlı bir uygulama olmasından kaynaklandığını açıklayan Wozniak’a göre; kripto paralar ve Blockchain, önümüzdeki on yılda tam potansiyele ulaşacak.
Apple’ın kurucu ortağı, konuşmasında, Twitter CEO’su Jack Dorsey’in mart ayında söylediği “Bitcoin, dünyanın tek para birimi olacak.” sözünü de hatırlattı.
Geçtiğimiz yılın ekim ayında, Las Vegas’taki Money 20/20 konferansında da Bitcon’in altından ve dolardan daha iyi olduğunu söyleyen Wozniak, Bitcoin’in en büyük avantajının “sınırlı” miktarda bulunması olduğunu belirtti.
Tüm bu söylemlerine rağmen, bir tanesi hariç, elindeki tüm Bitcoinleri satan “Woz”, bu durumu açıklarken “yatırımcı olmak istemediğini, sadece fiyatları izlemek istediğini” söyledi.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim