Anlık Bildirim

Wozniak:” Ethereum, kripto paraların Apple’ı olacak.”

Dijital para birimleri arasından Ethereum’un geleceğinin çok parlak olduğunu düşünen Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, bu kripto para birimi hakkında oldukça ümitli gözüküyor.
Steve Wozniak, Viyana’daki WeAreDevelopers teknoloji konferansında, Ethereum’un platformunu Apple’ınkiyle karşılaştırdı ve bu kripto para biriminin etkili olabileceğini belirtti.
Wozniak, konferansta konuşmasını yaparken, Apple’a benzer bir platform olarak nitelendirdiği Ethereum hakkında oldukça hevesliydi. Uzun vadede, Ethereum'un Apple kadar etkili olabileceğini ve piyasada büyük bir iz bırakabileceğini söyledi. Woz:” Ethereum ilgimi çekiyor çünkü bu bir platform.” dedi.
Bu yılın başlarında kripto para piyasasından çekilen Wozniak, Bitcoin’e ve Ethereum’a oldukça büyük yatırımlar yapmıştı. Şu an elinde bir adet Bitcoin ve iki adet Ethereum bulunan Steve, ”farklı şeyler için ödemeye yapmayı deneyimlemek” için bunları elinde tuttuğunu belirtti.
Konferansın açılış konuşmasını yapan Wozniak Blockchain'i “gerçekleşmesi gereken bir sonraki büyük IT devrimi” olarak nitelendirmişti. Blockchain’in ve Bitcoin’in, önümüzdeki on yıl içinde tam potansiyel elde edeceğini söyleyen Woz, Ekim 2017’de Las Vegas'taki Money 20/20 toplantısında da Bitcoin'in altından veya ABD dolarından daha iyi olduğunu vurgulamıştı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8042 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Steve Wozniak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim