Anlık Bildirim

DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü

DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü

TP-Link, Türkiye distribütörü DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü verdi.  Pazar payı açısından DataStar'ın kısa sürede gerçekleştirdiği başarı böylece ödüllendirilmiş oldu.

Network ürünleri alanında dünyanın önemli üretici markalarından biri olan TP-Link, Türkiye distribütörü DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü verdi. DataStar, TP-Link ürünlerini gerek satış ağı gerekse pazar payı açısından kısa sürede yaygınlaştırması nedeniyle bu ödüle layık görüldü.

2008 yılı sonunda kurulan DataStar, çok kısa bir süre içinde TP-Link ürünlerini tüm Türkiye genelinde ulaşılabilir hale getirdi. Mevcut 2 bine yakın bayisi ve mağaza zincirlerinde TP-Link ürünlerinin dağıtımını yapan şirket, ürünlerin kullanım oranının da yükselmesini sağladı. Bu başarılarından ötürü TP-Link tarafından En İyi Yaygınlaşan Distribütör ödülüne layık görülen DataStar'ın Ürün Müdürü Ali Dinçer, bu ödülde DataStar ekibinin yanı sıra satış kanalının da katkılarının büyük olduğunu belirterek, "Kısa sürede TP-Link markasının ve ürünlerinin benimsenmesinde bize destek olan tüm kanalımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödül bizi daha da şevklendirdi; önümüzdeki yıllarda da TP-Link markasını daha da yaygınlaştırıp, daha üst noktalara çıkaracağız" dedi.

DataStar, TP-Link'in kablolu ve kablosuz network çözümlerinin Türkiye genelinde dağıtımını yapıyor. TP-Link ürünleri kalitelerinin yanı sıra rakiplerine göre uygun fiyatları ile dikkat çekiyor ve her geçen gün pazar payını artırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim