Anlık Bildirim

Lenovo ThinkCentre A62 Masaüstü bilgisayar

Daha çok dizüstü bilgisayarlarıyla tanıdığımız Lenovo'nun çeşitli ihtiyaçlara yönelik masaüstü bilgisayarları da bulunuyor. IdeaCentre, ThinkCentre ve H serisileri altında sunulan bu modeller ev kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap etmekteler. ThinkCentre serisi genel anlamda ofis kullanımı için tasarlanmış modeller içerdiğinden bu serinin bilgisayarların başlıca özelliklerinin arasında uygun fiyatlı olmaları yer alıyor. ThinkCentre serisinin A62 modelinde de bu kural değişmiyor.

.

Lenovo ThinkCentre A62 Masaüstü bilgisayar

Lenovo ThinkCentre A62 de temel olarak ofis kullanımlarına yönelik tasarlanmış bir model. Yapısı olabildiğince basit tutularak hem maliyet düşürülmüş hemde kullanım sırasında oluşabilecek sorunlar olabildiğince azaltılmış. Bildiğiniz gibi iş yerlerinde kullanılan bilgisayarlar genelde toz, aşırı sıcak ve uzun süreli kullanımlara maruz kaldığından bu sistemlerin olumsuz çalışma şartlarında bile sorun çıkarmadan çalışabilmesi önemli.

Lenovo ThinkCentre A62 Masaüstü bilgisayar

ThinkCentre A62'nin teknik özelliklerine bakıcak olursak eğer, sistemde 4 çekirdekli AMD Phenom X4 9600B işlemciyi, lenovonun kendisi için yaptırdığı RS780 yongasına sahip anakartı, 2 GB DDR2 belleği ve 250GB'lık sabit diski görmekteyiz. Bu özelliklerle A62 ile ofis işleri dışında ufak çaplı video işleme gibi multimedya uygulamalarını da etkili bir şekilde yürütebilmeniz mümkün. 3B uygulamaları için ise anakart üstündeki HD3200 serisi ekran kartı yetersiz kalıyor. Her ne kadar pci express 16x yuvasına harici bir ekran kartı takabilme imkanınız olsa da, sistemin maksimum 264W güç kaynağı, takacağınız ekran kartını sınırlayacaktır.

Lenovo ThinkCentre A62 Masaüstü bilgisayar

Hoş bir tasarımına sahip A62'nin kasası pratik kullanıma yönelik tasarlanmış. ön yüzdeki 2 adet usb portu ile kulaklık-mikrofon giriş çıkışları rahat ulaşılabilecek yerdeler. Yan kapak da yine pratik bir sekilde açılıyor. Yan taraftaki düğmeye bastıktan sonra kapağı sağ tarafa ittirerek kapağı açıyorsunuz. Standart halde monitörsüz satılan kasanın yanında birde standart bir Q klavye geliyor. Sistemin işletim sistemi ise Microsoft Windows Vista Business.

KÜNYE
  • Türkiye temsilcisi
    Lenovo Türkiye
  • WEB Sitesi
    http://www.lenovo.com.tr/
  • Toplam Puan
    7/10
  • Fiyat/Performans
    7/10
  • Fiyat
    489$(Yurtdışı)
ARTILAR
  • Sade ve kullanışlı tasarım
  • Multimeyda işleri için uygun
EKSİLER
  • Zayıf güç kaynağı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim