Anlık Bildirim

Lite-On 24x hızında kayıt yapabilen yeni DVD yazıcılarını duyurdu

Lite-On 24x hızında kayıt yapabilen yeni DVD yazıcılarını duyurdu

Sene içerisinde Blu-ray oynatıcıların fiyatını 150$ seviyesine çekmeyi hedefleyen Lite-On, yüksek hızda kayıt yapabilen yeni DVD yazıcılarını duyurdu. Tanıtımı yapılan yeni DVD yazıcıların uyumlu medyalara 24x hızında kayıt yapabildiği belirtilirken, 22x hızında kayıt yapabilen DVD yazıcıların olduğu pazarda performanslarıyla zirveye oynayacakları belirtiliyor. Ekstra özelliklerine göre 3 farklı modele ayrılan 24x hızındaki yeni DVD yazılar arasındaki temel farkı, destek verdikleri ara birim ve etiket teknolojisi belirliyor.

Giriş seviyesine konumlandırılan iHAS324 modeli sadece SATA arabirimini desteklerken, iHAP424 kod adlı model PATA arabirimini destekliyor ve LightScribe etiket teknolojisi geliyor yani uyumlu medyaların üzerine etiket basabiliyor. Serinin tepe modeli olan iHAS624 ise SATA desteğiyle geliyor ayrıca LabelTag teknolojisini kullanıyor ve bu sayede kullanıcıların boş disklerin veri kısmında label tag'ler oluşturabilmesine ve bu sayede yazılacak verinin medya etiketleme işlemi bittikten sonra başlamasına olanak tanıyabiliyor.

Bu özelliklere ek olarak yeni sürücülerle birlikte, hassas ve gizli verilerin silinebilmesi için SmartErase teknolojisine destek verildiğini de belirtilelim. Gelen bilgilere göre DVD±R medyalara 24x hızında kayıt yapabilen ilk iki sürücünün Mart ayı içerisinde satışa sunulması beklenirken, serinin tepe modeli olan iHAS624'ün satışına ise Mayıs ayı içerisinde başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim