Anlık Bildirim

Lite-on'dan dünyanın en hızlı DVD yazıcısı SOHW-1673S

Düşen fiyatları ve artan hızları ile bu günlerde bir çoğumuzun ilgisi DVD yazıcıların üstünde toplanmış durumda. DVD yazıcı seçimi yapmak aslında çok bilinmiyenli bir denklemi çözmek gibi. DVD-R / DVD-RW veya DVD+R / DVD+RW yazma hızı nedir? Dual Layer (çift katmanlı 8.5 GB lık DVD ler) medyalara yazma özeliği varmı? CD yazma hızı?

Çok fazla özellik tek cihazda olunca tabiki hepsi birden mükemmel olmuyor ve DVD yazıcılar, farklı medyalara farklı hızlarda bilgi yazabiliyorlar. Durum böyle olunca firmaların sadece 16X diye belirttikleri DVD+/-R yazma hızları tüketici için yeterli bir bilgi olmuyor. Genelde 16X DVD+/-R medya yazabilen cihazların çoğu tekrar yazılabilme özelliklerinden dolayı kabaca taşınabilir bir hafıza gibi kullanılabilen DVD+/-RW medyalara oldukça düşük hızlarda bilgi yazmaktalar ve tüketiciye bu rakamlar büyük puntolarla yansıtılmamakta.

Peki şu an için alınabilecek en hızlı DVD hangi markanın hangi modeli? Lite-on şu ana kadar üretilmiş en hızlı DVD yazıcı olan SOHW-1673S i geçtiğimiz günlerde tanıttı.

Yeni DVD yazıcı 8x DVD+RW ve 6x DVD-RW yazma hızları ile şu ana kadar üretilmiş en hızlı, tekrar yazılabilen medya yazan DVD yazıcı. Cihaz 16X DVD+/-R yazabilmekte ayrıca Dual Layer medyalarada 4X hızında kayıt yapabilmekte. Atapi/E-IDE arabirimini kullanan cihaz 2 MB ara belleğe sahip. Lite-on'un "floating double suspension systems" ismini verdiği teknoloji ile çok daha sessiz ve titreşim yaymadan çaılşan cihaz, Lite-on'un SmartBurn buffer underrun error ve Smart-X Speed teknolojileri ile güvenli bir şekilde yakmadan DVD medya yazmanızı sağlıyor.

Siyah ve beyaz olma üzere iki (2) adet ön panel ile kullanıcıya sunalan cihaz, siyah kasa kullanan kullanıcıları memlun edecektir zira günümüzde siyah renkli optik cihaz bulmak oldukça uğraştırıcı bir iş. 115$ yut dışı fiyatı bulunan SOHW-1673S DVD yazıcılardaki hız rekabetini arttıracak gibi görünüyor. Cihazın paketinde PowerDVD, Nero Express 6 ve Nero Vision Express yazılımları ücretsiz olarak sunulmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim