Anlık Bildirim

Logitech'den klavye, fare, uzaktan kumanda bir arada ; S 510 kablosuz set

Bilgisayarlar gün geçtikçe daha fazla kullanıcının oturma odasına giriyorlar. Televizyonda izlediğiniz programları kayıt etmek, müzik dinlemek ve ya DVD izlemek için oturma odalarında hepsi bir arada multimedya çözümü olarak bilgisayarlardan daha iyi bir çözüm yok. Oturma odasında kullanılan bilgisayarlarda kullanıcıların rahatlığı ve bilgisayarı oturdukları yerden kontrol edebilmeleri için kablosuz klavye, fare setleri oldukça önem taşımakta. Kullanıcılar klavye, fare setlerini seçerken, kablosuz olmasına, pil kullanım süresine, tasarımına ve sağladığı ek fonksiyonlara oldukça fazla önem veriyorlar.

Logitech, S 510 kablosuz klavye, fare seti ile kullanıcılara uzun pil ömrüne sahip, hafif ve güzel tasarımlı klavye ve fare vermenin yanında birde bir çok fonksiyonu rahatlıkla kontrol edebileceğiniz uzaktan kumandayı beraber sunuyor.

S 510 kablosuz setle sunulan klavye, fare ve kumanda da cihazların olabildiğince küçük ve hafif olmaları açısından ek fonksiyon tuşları az tutulmuş. Klavye üzerinde ses açıp kapama, uygulamalara kısa yollar ve programlanabilir ek fonksiyon tuşları yanında resim görüntüleyicide resmi sağa sola çevirmeye yarayan tuşlarda bulunmakta. Klavyede resim görüntüleyici için ek fonksiyon tuşlarının bulunmasındaki amaç oturma odasındaki bilgisayarların genelde tatilde çekilen resimlerin gösterilmesi ve diğer multimedya işleri için sıklıkla kullanılıyor olmalarından gelmekte.

Setle birlikte gelen farenin optik okuma yapması için gereken ışık insan gözünün algılayamayacağı bir bandda olduğu için karanlıkta kullanırken rahatsızlık vermemekte. Kapatma açma tuşuna bulunan fare ayrıca ek güç tasarrufuda sağlamakta. Logitech'in belirttiğine göre standart kullanımda klavye 6 ay fare ise 7 ay boyunca pil değiştirmeksizin kullanılabilmekte. Ayrıca klavye üzerinde F1 tuşuna basıldığında pil durumunu gösteren bir led bulunmakta ve pil bitmek üzereyken kırmızı pil durumu yeterliyken yeşil yanarak kullanıcıya pil durumu hakkında bilgi vermekte. Işık kırmızı yandığında yani pil yetersiz uyarısı alındığında set yaklaşık 6 gün daha kullanılabilir kalmakta. Seti klavyesi Logitech'in ultra-flat ve Zero Degree Tilt olarak isimlendirdiği oldukça ince ve açısız bir tasarıma sahip. Klavye tasarımında kullanıcının rahatlığı ön planda tutulmuş. Fazla bilek hareketi yapmadan klavyenin bütün tuşlarına erişilebilmekte.

S 510 kablosuz klavye, fare setinde en ilgi çekici ürün olan uzaktan kumanda, 7 adet programlanabilir tuşa sahip. Bu 7 tuştan 3 tanesi ayrıca basılı tutuldukları taktirde ek işler üstlenebiliyorlar. Yani toplamda 10 değişik işi kumandadan yönetmeniz mümkün. Ayrıca kumandanın ortasına konumlandırılmış kaydırma çubuğu sayesinde rahatlıkla Logitech'in setle beraber verdiği Logitech MediaLife yazılımı menüleri arasında dolaşmak mümkün. Bu yazılım sayesinde aynı Windows XP Media Edition da olduğu gibi tam ekran çalışan ve çeşitli multimedya görevleri arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayan bir menununde sahibi oluyorsunuz.

Set ile birlikte gelen uzaktan kumanda popüler medya oynatıcılarlada uyumlu olarak çalışmakta, iTunes, Musicmatch, Windows Media Player, ve WinAmp gibi medya oynatıcıları rahatlıkla oturduğunuz yerden kontrol edebiliyorsunuz. 24Khz bandında radyo frekansı ile haberleşen set 5 metre uzaklığa kadar kullanılabilmekte. 5 metre oldukça az görünsede standart oturma odası için fazla bile sayılabilir. Setin bilgisayar ile haberleşmesini USB portundan takılan bir alıcı sağlamakta. Eylül ayında piyasaya sürülecek olan bu güzel set için önerilen yurtdışı fiyatı 99$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim