Anlık Bildirim

Apple, 10.8.3 için son kontrolleri yapıyor

Apple, 10.8.3 için son kontrolleri yapıyor

Kasım ayından bu yana OS X 10.8.3'ün testlerini geliştiriciler üzerinden sürdüren Apple, bugün sistemin 12D78 numaralı yeni bir derlemesini geliştiriciler sundu. Fakat gelen son haberler Apple'ın çalışmaların sonuna yaklaştığını gösteriyor.

Bugün yayınlanan 12D78 derlemesinde de Apple, önceki derlemelerde olduğu gibi geliştiricilerden AirPlay, AirPort, Game Center, Safari ve grafik sürücülerine odaklanılmasını istemekte.

Ancak yayınlanan bu derleme, son kullanıcı için yayınlanacak 10.8.3'den farksız olabilir. Çünkü gelen son bilgilere göre Apple Cupertino'daki merkezi içersindeki 10.8.3'ün 12D76 numaralı derlemesini kullanıma sunmuş durumda. Bu genelde Apple'ın büyük güncellemeleri yayınlamadan önce izlediği bir yol.

Bu durumda son 12D78 numaralı derlemesi, kampüs içerisinde geniş kullanıma sunulan 12D76'da karşılaşılan problemleri gidermek için yayınlanmış gözüküyor. Dolayısıyla Apple'ın 12D78'in testlerinin başarıyla tamamlanıp sorunla karşılaşılmaması durumunda OS X 10.8.3'ün son kullanıcı için yayınlanması kuvvetle muhtemel duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim