Anlık Bildirim

32GB RAM'li ve Kaby Lake işlemcili MacBook'lar yolda

Bu yıl her kategoride önemli atılımlar yapmaya hazırlanan Apple, bilgisayar ailesini de unutmuyor. Hem MacBook hem de MacBook Pro serilerinde önemli yenilikler bizi bekliyor.

Geçen yıl sonbahar aylarında MacBook Pro serisini yenileyen Apple, bu yıl da önemli duyurulara hazırlanıyor. Ekseriyetle yeni iPhone modellerine odaklanmasını beklediğimiz firma MacBook serisini boş geçmek niyetinde değil.

Firmaya yakınlığı ile bilinen analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, bu yıl MacBook ailesinin güncelleneceğini kısım kısım piyasaya sürüleceğini ifade ediyor. Ailede MacBook Pro ve MacBook modellerinde güncelleme bekleniyor.

Önemli Güncellemeler 

Geçen yıl Intel’in Kaby Lake işlemcileri yetişmediği için Skylake işlemcilerden yana tercih yapılmıştı. Şimdi Kaby Lake işlemciler yaygın satışa başladı ve Apple bir an evvel bunlardan faydalanmak istiyor. Kuo’ya göre yıl içerisinde ilk olarak MacBook serisi yenilenecek.

12 inçlik MacBook ailesine Kaby Lake takviyesi yapacak olan Apple, 8GB ve 16GB DDR4 RAM seçenekleri sunacak. Bahar aylarında hacimli üretime başlayacak olan yeni modelin yine aynı dönemde satışa çıkması bekleniyor.

Serideki en önemli yenilik 15 inçlik yeni MacBook olacak. Bu yılın en önemli değişikliklere uğrayan ürünü olması beklenen yeni MacBook, 32GB’a kadar masaüstü RAM seçeneği sunacak. Modelin hedef kitlesi ise üst seviye kullanıcılar olacak. Kuo yeni modelin Eylül ayında piyasaya çıkmasını bekliyor.

Diğer taraftan MacBook Pro serisinde de güncelleme var. Kaby Lake işlemcilerle güncellenecek serinin yaz aylarında piyasada olacağı ifade ediliyor. Yine mevcut modellerde olduğu gibi bazı kısıtlamalar nedeniyle 16GB RAM sınırının olacağı tahmin ediliyor.

Görüldüğü üzere bu yıl her açıdan Apple için oldukça hareketli geçecek. 3 farklı iPhone modelinin yanı sıra yine 3 farklı boyutta iPad Pro modeli bizi bekliyor. Yine Apple Watch Series 3 yanında firmanın bir de zengin gerçeklik gözlüğü duyurabileceği belirtiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5887 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook, macbook pro ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim