Anlık Bildirim

Apple, MacBook Pro için ücretsiz batarya değişim programı başlattı

Apple, 13 inç ekran boyutuna sahip MacBook Pro dizüstü bilgisayarları için ücretsiz batarya değişim programı başlattı. Cihazınızın onarım kapsamına girip girmediğini haberimizden öğrenebilirsiniz.
Genellikle iPhone'lar için başlattığı onarım programlarıyla gündeme gelen Apple, yeni bir tamir programı da MacBook Pro için başlattı. Ekim 2016 ile Ekim 2017 tarihleri arasında üretilmiş yalnızca 13 inç ekran boyutuna sahip MacBook Pro (Touch Bar'sız) modellerindeki bir bileşenin, bataryada ciddi miktarda genişlemeye (şişme) yol açtığını belirten şirket, problemden etkilenen cihazlar için ücretsiz batarya değişim programı başlattı. 
 
"Apple, sınırlı sayıdaki 13 inç MacBook Pro (Touch Bar'sız) modellerindeki bir bileşenin, bataryada kayda değer genleşmeye sebebiyet verdiğini tespit etti. Bu bir güvenlik sorunu olmamakla birlikte Apple tarafından belirlenen seri numarasına sahip MacBook Pro dizüstü bilgisayarların pilleri, Apple yetkili teknik servislerince ücretsiz olarak değiştirilecek." açıklamasında bulunan firma, MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarınızın belirtilen problemden etkilenip etkilenmediğini kolayca anlayabilmeniz için bir de sorgulama sayfası oluşturdu. 
Eğer sizin de bu tarz bir MacBook Pro dizüstü bilgisayarınız varsa Apple tarafından hazırlanan sorgulama sayfasına girerek cihazınızın batarya değişim programı kapsamına girip girmediğini teyit edebilirsiniz. Bunun için bu bağlantıya tıklayarak karşınıza çıkan sorgulama sayfasına aygıtınızın seri numarasını girmeniz yeterli olacak. Bilgisayarınızın seri numarasını bilmiyorsanız Apple menüsü > Bu Mac Hakkında adımlarını takip edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13211 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook pro, macbook batarya şişmesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim