Anlık Bildirim

Apple, MacBook serisini Intel Kaby Lake işlemcilerle güncelledi

Bugün start alan WWDC 2017 kapsamında yenilenen Macbook serisi de sahneye çıktı. Dizüstü bilgisayarlar, 7. nesil Intel Kaby Lake işlemcilerle güncellenmiş durumda.
Apple, WWDC 2017'nin açılış gününde Macbook dizüstü bilgisayar serisini 7. nesil Intel Kaby Lake işlemcilerle güncellediğini açıkladı. Apple'ın dizüstü bilgisayarları için planladığı tek değişiklik yeni işlemciler değil.
Apple'ın donanım mühendisliği başkan yardımcısı John Ternus'a göre Macbook serisi yüzde 50 daha hızlı SSD'lerle donatılmış durumda. Ayrıca 15 inç MacBook Pro artık standart olarak 2GB belleğe sahip güçlü Radeon Pro 555 ayrık GPU ile geliyor. 4GB bellekli Radeon Pro 560 grafik ünitesine sahip bir başka seçenek de mevcut.
Apple'ın dizüstü bilgisayarlarındaki fiyatlandırma politikası ise aynı kaldı. 12 inç MacBook'un başlangıç fiyatı 1.299$, 13inç MacBook Pro'nun ise yine 1.299$ olarak belirlenmiş durumda. Touch Bar'lı 13 inçlik model ise 1.799$ fiyat etiket taşıyor. 15inç MacBook Pro'yu ise 2.399$ karşılığında satın alabiliyorsunuz.
Son olarak, Apple'ın en popüler dizüstü bilgisayarlarından biri olan MacBook Air'in 1.8GHz'lik yeni bir işlemciyle donatıldığını ekleyelim. Güncellenmiş iMac, MacBook, MacBook Pro ve MacBook Air bugünden itibaren apple.com üzerinden sipariş edilebiliyor. Ürünler 7 Haziran itibariyle Apple Store'lardaki yerlerini alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim