Anlık Bildirim

Mac platformunda Windows'u yüklemeden yazılımlarını çalıştırın

Mac bilgisayarlar üzerinde Windows yazılımları kullanmak isteyenler sıfırdan Windows kurmak zorunda değil. Bu noktada hazırlanan WineBottler ve CrossOver faydalı bir altyapı getiriyor.
Mac bilgisayarınızda zaman zaman Windows'a özel yazılımlara ihtiyaç duyuyor ancak ufak bir yazılım için Windows yüklemek istemiyorsanız size iki güzel tavsiyemiz var. 
Bildiğiniz gibi Mac bilgisayarlara Windows işletim sistemi yüklenebiliyor ya da yardımcı yazılımlar ile çalıştırılabiliyor. Bu tarz zahmetli yükleme süreçleri istemeyenler içinse WineBottler ve CrossOver Mac isimli iki faydalı uygulama devreye giriyor.
Bu uygulamalardan WineBottler ücretsiz olmasıyla öne çıkıyor. Her Windows yazılımını çalıştırmayan ancak 23 bin yazılıma destek vermesiyle birçok kişinin işini görebilecek bir seçenek ortaya koyan uygulama, içerisinde verimliliği arttırmaya yönelik çözümler yanında oyunlar da barındırıyor. OS X Yosemite ve El Capitan desteği bulunan WineBottler'a buradan ulaşabilirsiniz. Destekli yazılımlar ise burada yer alıyor.
 
Mac platformunda Windows'u yüklemeden yazılımlarını çalıştırın
Diğer faydalı çözüm CrossOver Mac ise 40$'dan başlayan abonelik ücretiyle elde edilebiliyor. Listesi burada yer alan yüzlerce Windows uyumlu oyuna ve yazılıma destek veren CrossOver Mac, WineBottler'dan farklı olarak kişilerin kendi (Firma tarafından test edilmemiş) Windows yazılımlarını yüklemesine de izin veriyor ve bu açıdan yazılım sayısı konusunda bir sınır taşımıyor. CrossoOver Mac'e buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim