Anlık Bildirim

Tim Cook, Mac mini'nin geleceği hakkında konuştu

Apple'ın patronu üç yıldır güncellenmeyen Mac mini'nin fişini çekmeye niyetli olmadıklarını, aksine şirketin ürün yelpazesinin "önemli bir parçası" olarak gördüklerini söyledi.
Apple üç yıldan fazla bir süredir güncellemediği Mac mini'nin henüz fişini çekmiş değil. Mac mini'nin geleceği ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Apple CEO'su Tim Cook, şirketin ürün yelpazesinin "önemli bir parçası" olmaya devam ettiğini söyledi.
Apple'ın patronuna e-postayla Mac mini konusunda yeni birşeyler olup olmadığıyla ilgili bir soru yöneltildi. Cook'un cevabına bakılırsa yolda yeni bir ürün yok ancak Mac mini hayatımızda olmaya devam edecek.
Deneyimli yönetici verdiği yanıtta herhangi bir ayrıntı paylaşmanın zamanı olmadığını söylese de, Mac mini'nin şirketin ileriye yönelik ürün serisinin önemli bir parçası olmasını planladıklarını belirtti. Bu da Mac mini'nin sonunda bir güncelleme alabileceğini gösteriyor.
Gerçi yakın tarihte Mac mini hakkında hiç söylenti duymadık. Dolayısıyla yeni bir Mac mini'yi piyasada görmemiz biraz zaman alabilir. Cihazla ilgili söylentilerin çoğalması güncellenmiş Mac mini'nin yaklaştığına dair en önemli gösterge olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim