Anlık Bildirim

Bir süre önce ilk taşınabilir SSD ürününü piyasaya süren Western Digital hız kesmeden farklı bir depolama çözümü daha tanıttı. Western Digital G-Drive depolama çözümü MacBook cihazlarınızı ve diğer uyumlu dizüstü modellerini şarj edebiliyor.

MacBook cihazlarına özel

Taşınabilir bir HDD ürünü olan G-Drive haliyle priz üzerinden elektrik ihtiyacını karşılıyor. USB 3.1 Tip-C bağlantısı ile de 45W seviyesine kadar dizüstü bilgisayar, tablet gibi taşınabilir tüm cihazlarınızı da şarj edebiliyor. Thunderbolt 3 bağlantısı da sunan cihaz, birden fazla depolama sürücüsü bağlayabildiğiniz zincir yapıya da dahil olabiliyor.

WD G-Drive kutudan Mac sistemler için optimize edilmiş olarak çıkıyor. Windows makineler için hızlı bir şekilde yeniden formatlayarak kullanabiliyorsunuz. 5400RPM dönüş hızına sahip olan ürün 195MB/s seviyesine kadar veri aktarımı yapabiliyor.

Dayanıklılık odaklı geliştirilmiş alüminyum kasa içerisinde 4TB veya 10TB kapasite seçenekleri sunan depolama çözümü yaz aylarında piyasada olacak. 4TB için 200$, 10TB için de 500$ fiyat etiketi bulunuyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim