Anlık Bildirim

Apple'ın ARM işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı 13.3 inç MacBook Pro olabilir

ARM tabanlı Apple Silicon işlemcilerle güçlendirilmiş Mac'lerin 2020 sonuna kadar piyasaya sürmesi bekleniyor. Analist Ming-Chi Kuo, Apple ARM işlemcili ilk dizüstü bilgisayar tahminini açıkladı.

Apple'ın ARM işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı 13.3 inç MacBook Pro olabilir Tam Boyutta Gör

TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın yıl sonuna kadar güncellenmiş 13.3 inç MacBook Pro'yu piyasaya süreceğini belirtti. Deneyimli analiste göre cihaz, Apple'ın kendi bünyesinde geliştirdiği ARM tabanlı işlemciye sahip ilk dizüstü bilgisayar olacak.

Apple Silicon'dan güç alan yeni MacBook Pro'nun 2020'nin dördüncü çeyreğinde seri üretime girmesi bekleniyor. Daha sonrasında ise yeni işlemciyi temel alan MacBook Air üretimi başlayacak. Bu cihaz ise yılın sonunda veya gelecek yılın başlarında çıkış yapabilir.

Apple'ın ARM işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı 13.3 inç MacBook Pro olabilir Tam Boyutta Gör

MacBook Pro'lar çeşitlenecek

Kuo ayrıca 2021'in ikinci veya üçüncü çeyreğinde 16 inç ve 14.1 inç MacBook Pro'nun da duyurulabileceğini öngörüyor. Yeni modeller ARM işlemcilerle donatılmalarının yanı sıra "tamamen yeni bir form faktörü" ile gelecekler.

Apple'ın ARM işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı 13.3 inç MacBook Pro olabilir Tam Boyutta Gör

Apple Silicon işlemcilerin duyurusu WWDC 2020 konferansında yapılmıştı. Şirket farklı işlevler sunan ancak ortak mimariye sahip bir işlemci serisi hazırlayacak. Apple, yeni bir performans seviyesi ve güç tüketiminde önemli iyileştirmeler vadediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim