Anlık Bildirim

Maxell Tüketicilerin Hayatlarını Kolaylaştırıyor

Dünya bilişim pazarında 40 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli medya kayıt ürünleri ve enerji alanındaki güçlü Ar-Ge çalışmalarıyla teknoloji ve marka lideri olan Maxell, Türkiye pazarına MersaSasistem distribütörlüğünde sunduğu ürünlerle tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri'nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Maxell, CD, DVD, pil ve profesyonel medya ürün gamı altında geliştirdiği onlarca farklı ürün gamı ile, ev ve ofislerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Kendine özgü teknolojilerle ürettiği kaliteli ve güvenli ürünleriyle tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de önemli bir pazar payına sahip olan Maxell, CD, DVD, pil ve profesyonel medya ürünlerinde tüketicilerin kullanımına en yeni teknolojiyi sunuyor.

Manyetik ürünlerinin yüksek kalitesi, güvenilirliği ve dayanıklılığı ile Avrupa'da birçok ödül kazanan Maxell, özellikle "High Stamper Technology" logosuyla ürettiği DVD'ler ile pazardaki liderliğini sürdürüyor.

Oyun ve film tutkunlarının son yıllarda olmazsa olmazları arasında yer alan High Definition çözünürlüklü içerikleri ve belgeleri HGX teknolojisi ile üretilen DVD'lerde uzun yıllar güvenle saklamalarına olanak tanıyan Maxell, ayrıca ürünlerindeki yüzey kalınlığını da azaltarak, tüketicilerin daha düşük hata oranıyla karlılaşmalarını sağlıyor.

İleri Hard Coat ve Xtreme-Protek Plus teknolojisi ile CD ve DVD'lerde sıkça karşılaşılan çizilme, toz ve parmak izlerine karşı daha güvenli bir ortam sunan Maxell, belgelerin hızda yazılmasını sağlayarak, bilgisayar kullanıcılarının saatler boyunca bilgisayar karşısında beklemelerinin önüne geçiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim