Anlık Bildirim

Yamaha’dan kablosuz pikap

Kablosuz olarak ses aktarabilen bir pikap arıyorsanız Yamaha’nın yeni çözümüne bir göz atın. IFA 2018 fuarında tanıtılan MusicCast Vinyl 500 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

IFA 2018 fuarında son kullanıcıların gündelik hayatına yönelik en yeni cihazları tanıma fırsatı bulduk. Pek gündemde olmasa da pikaplar da yavaş yavaş ilgi görmeye başladı ve fuarda yerini aldı.

MusicCast Vinyl 500 özellikleri ve fiyatı

Yamaha’nın MusicCast Vinyl 500 pikap modeli geleneksel kullanıma kolaylık getirmek ve modern ses aktarım teknolojilerini yakalamak amacında. WiFi ve Bluetooth teknolojilerine sahip olan cihaz kablosuz olarak ses aktarımı yapabiliyor.

Uyumlu uygulama üzerinden Apple AirPlay, Spotify Connect, Pandora, SiriusXM Radio, Tidal, Amazon Alexa gibi pek çok platform servis ile entegrasyon sağlanmış. Böylece pikap dijital listelerinizi oynatabiliyor, internet üzerinden arama yapabiliyor veya akıllı ev aletlerine komut verebiliyor.

Cihazın tek dezavantajı MusicCast ekosistemine dahil olması. Yani sadece bu platforma uyumlu hoparlörlere ses aktarabiliyor. Bunların fiyatı da oldukça pahalı. Bu bakımdan sınırlı bir kitleye hitap ediyor. MusicCast Vinyl 500 pikap modelinin fiyatı 700$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim