Anlık Bildirim

MEXC Davet Kodu: 13sJU (Ücretsiz Kayıt Referans Bonusu Alın)

MEXC referans kodu: 13sJU. Platforma kaydolan yeni kullanıcılar bu kodu kullanarak en iyi kayıt bonusunu alabilirler.                                                                       

MEXC Davet Kodu: 13sJU (Ücretsiz Kayıt Referans Bonusu Alın) Tam Boyutta Gör

 

 

» MEXC referans koduyla kaydolmak için buraya tıklayın

MEXC Global Hakkında

MEXC kripto borsası ve ticaret platformudur. Bazen benzer şekilde kısaltılan Meksika Menkul Kıymetler Borsası ile karıştırılmamalıdır.

 

2018 yılında kurulan MEXC, kendisini yüksek performanslı bir borsa olarak markalaştırdı. Bu, platformun asıl amacının yüksek hacimli traderlere alım satımlarını araştırmak ve gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları tüm araçları sağladıkları anlamına gelmektedir.

 

Elbette kullanıcıların fiat para birimi ile kripto satın almaları da mümkün. MEXC Global, kullanıcıların kredi kartı aracılığıyla kripto satın almaları için de yöntemler sunmaktadır. MEXC ayrıca kısa süre önce, kullanıcıların banka havaleleri ve diğer çeşitli ödeme yöntemleri aracılığıyla kripto satın almalarını sağlayan P2P borsası olan PUSH'u piyasaya sürdü.

 

Tabii ki, MEXC'nin hem spot hem de marj işlem özelliği bulunmaktadır. Daha da önemlisi, MEXC, kullanıcıların hem endeksli hem de endeksli olmayan çeşitli kripto ETF'lerine yatırım yapmasına izin verir. Bunların ne olduklarının bilmeyenler için, ETF'lerin çok çeşitli kripto varlıkları bulunmaktadır. Bu, pasif traderlerin kripto ile ilişkili riskleri çeşitlendirmesine ve yine de getiri elde etmesine olanak tanır.

 

Kullanıcılar ayrıca 125 kata kadar kaldıraçla MEXC'de vadeli işlemler yapabilirler. Borsa, MEXC'de sunulan yayılmaların rakiplerinden daha iyi olduğunu iddia ediyor. Yayılmaların sektör ortalamasından daha iyi olduğu doğru olsa da, hala daha düşük yayılmaları bulunan birkaç platform var.

 

Son olarak platformda koin tutma karşılığı ek kazanım ve madencilik havuzları gibi çeşitli DeFi özellikleri de bulunuyor. MEXC Global'in, şu anda bir NFT pazarı veya NFT ile ilgili herhangi bir özelliği bulunmamaktadır. Ancak, bunun daha uzun süre böyle olacağından şüpheliyiz.

 

Yeni kullanıcıların referans kodu aracılığıyla nasıl kaydolma bonusu alabileceğine bir göz atalım.

MEXC'de Referans Bonusu Nasıl Alınır

MEXC'ye kaydolurken, referans kodu aracılığıyla kayıt bonusu almak mümkündür. Bu adım adım kılavuzu izlemeniz yeterlidir:

 

  1. MEXC internet sitesine gidin. Üst şeritte kayıt işlemini başlatan yeşil bir "Kaydol" düğmesi bulunmaktadır.
  2. İşlem başladıktan sonra, kullanıcıların oturum açmak için tüm ayrıntıları ve kimlik bilgilerini girmesi gerekir.
  3. Bu bölümde kullanıcılardan bir referans kodu istenecektir. Şu kodu yazın: 13sJU.
  4. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcıların belirli doğrulama kontrollerini ve gereksinimlerini tamamlamaları gerekir.
  5. Bonus, gerekli tüm kontroller tamamlandıktan sonra kullanılabilir.
  6. Kullanıcılar daha sonra ek ödüller almak için MEXC referans programına katılabilir.

 

MEXC'nin, kullanıcıların platformu kullanırken ödül kazanmalarını sağlayan oldukça kazançlı bir referans programı bulunmaktadır. Hadi, bir göz atalım!

MEXC Referans Programı

MEXC referans programı, diğer borsaların çoğuna benzer şekilde çalışır. Programın bir parçası olan kullanıcılar, referansları tarafından oluşturulan ücretlerden komisyon alabilirler. Referans ile kayıt olanlar ise işlem komisyonlarında indirim alabilirler.

MEXC Global Referans Programına Nasıl Katılabilirsiniz?

Kullanıcılar hem internet sitesi hem de uygulama üzerinden referans programına katılabilir.

 

İnternet sitesi için, kullanıcıların üst şeritteki kişi simgesini tıklamaları gerekir. Oradan, referans düğmesine tıklamaları gerekir. Program aracılığıyla referans ücretlerinde %50'ye varan indirimler elde etmek mümkündür.

 

Kullanıcılar daha sonra referans portalına yönlendirilir. Burada referans kodlarını, bağlantılarını ve posterlerini görebilirler. Bunlar daha sonra onları MEXC'ye davet etmek için arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşılabilir.

 

Uygulama için süreç kabaca aynıdır. Kullanıcılar kişi simgesine ve ardından referans düğmesine tıklar. Bununla birlikte, uygulama, kullanıcının kendi seçtikleri bir kişi veya grupla doğrudan bir bağlantı paylaşmasına veya bir bağlantı göndermesine olanak tanır.

 

MEXC'nin referans komisyonlarının nasıl alınacağına ilişkin kılavuzunu okumak için, buraya tıklayın.

MEXC Ödül Merkezi

MEXC Ödül Merkezi, borsadaki kullanıcıların ek para kazanmalarının başka bir yoludur. Ödül merkezi aracılığıyla, kullanıcılar belirli görevleri tamamlar ve ardından bir ödül alırlar.

 

Yeni kullanıcılar başlangıç görevlerinden geçmek zorundadır. Bunları tamamladıktan sonra, platformda çalışan çeşitli promosyonlar arasından seçim yapmaları gerekir.

 

Ödül Merkezi, önemli miktarda para kazanmak için kullanılamaz. Bunun için kullanıcılar, referans programı aracılığıyla çok sayıda insanı davet etmeye bakmalıdır. Ancak, görevlere çok fazla zaman harcamak zorunda kalmadan birkaç ekstra para kazanmak için kullanılabilir.

 

Kullanıcılar boş zamanları olduğunda ödül merkezine bakmalıdır, çünkü biraz para hiç yoktan iyidir.

 

Ödül merkezine gitmek ve şu anda mevcut olan tüm zorlukları ve görevleri okumak için buraya tıklayın.

MEXC Ücretleri

MEXC, var olan tüm borsalar arasında belki de en basit ücret yapısına sahiptir. İşlem ücreti %0,2 olarak belirlenir ve işlem gören varlıktan düşülür.

 

Borsada para yatırma ücreti yoktur ve para çekme ücretleri ağ koşullarına göre hesaplanır. Kullanıcılar para çekme ücretlerini para çekmeden önce görebilir ve diğer tüm borsalar gibi minimum para çekme limiti vardır.

 

Çok fazla detay yok ama şu anda daha fazla bilgi ve para çekme ücretleri hakkında daha fazla bilgi isteyenler, ücretler sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

MEXC Kayıt Bonusunu Şimdi Alın

MEXC, basit, şeffaf bir ücret yapısı ve birçok özellik isteyenler için harika bir kripto borsadır. Özellikle DeFi'ye erişmek isteyen ve DeFi'yi mümkün olduğunca destekleyen birçok özellik isteyen kişiler için mükemmeldir.

 

MEXC referans kodu 13sJU borsadaki en iyi kayıt bonusunu almak için yeni kayıt olacaklar tarafından kullanılabilir. Şimdi bu kodu kullanın ve 125 kata kadar kaldıraçla işlem yapmaya başlayın ve MEXC Ödül Merkezi ve referans programından yararlanmayı unutmayın.

 

» MEXC bonusunu almak için buraya tıklayın

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim