Anlık Bildirim

Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite yolda

Geçtiğimiz günlerde Mi Band 5'i tanıtan Xiaomi yeni akıllı bilekliğinin birkaç versiyonunu daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Pro ve Lite modellerinin yolda olduğuna dair bazı bilgiler ortaya çıktı.

Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite yolda Tam Boyutta Gör

Mi Wear uygulamasının kodlarında kısa süre önce tanıtılan Mi Band 5 hakkında bazı önemli ipuçları keşfedildi. Görünüşe bakılırsa akıllı bilekliğin Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite olmak üzere iki versiyonu daha olacak.

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Xiaomi Mi Band 5, 18 Haziran itibarıyla Çin'de satışa sunulacak. Akıllı bilekliğin global versiyonu ise Temmuz ayında Mi Smart Band 5 adı altında piyasaya sürülecek.

Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite yolda Tam Boyutta Gör

GeekDoing web sitesi, Mi Wear uygulamasının kodlarında  Kongming, Kongming L, Kongming Pro ve Kongming Lite ibarelerinin bulunduğuna dair bir haber yayınladı.

Akıllı bileklik çeşitleniyor

Daha önceden NFC özellikli Mi Band 5'in Çin versiyonunun Kongming kod adına sahip olduğunu biliyorduk. Cihazın NFC'siz versyionu ise Kongming L kod adını taşıyor. Şu an ilgi odağımızda potansiyel Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite modelleri var.

Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite yolda Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 5 zaten çok sayıda özellik sunuyor. Pro versiyonunun fark yaratacak ne gibi ek işlevlere sahip olacağını kestirmek zor. Önümüzdeki günlerde Pro ve Lite modelleriyle ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Kaynakça https://geekdoing.com/threads/mi-band-5-known-features.1955/page-4#post-35152 https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-Band-5-wearable-activity-tracker-could-eventually-come-in-Pro-and-Lite-variants.476555.0.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim