Anlık Bildirim

Samsung'dan Galaxy Note 8'e özel alkantara kılıf

Samsung, Note 8'i dışarıdan gelebilecek darbelerden koruyabilmek için yeni alkantara kılıflarını piyasaya sürdü. Yumuşak ve hafif olmasıyla öne çıkan kılıflar darbelere karşı iyi bir koruma sağlıyor.
Unpacked 2017'de tanıtılan Samsung Galaxy Note 8, 5000 TL'lik rekor fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı. Telefonu alırken yanında koruyucu ürünlerinde alınmasını tavsiye ediyoruz . Zaten telefon fiyatları almış başını gidiyorken bir de kazara kimse telefonunu düşürüp de yüzlerce lira vermek istemez. Galaxy Note 8'in ardından Samsung, amiral gemisini darbelerden koruyacak yeni bir kılıf ile karşımıza çıktı.
Alkantara kumaşın kullanıldığı yeni kılıf, ince ve hafif olmasıyla birlikte aynı zamanda darbelere karşı yeterli koruma sağlıyor. Alkantara, süet benzeri sentetik bir kumaştır. Bu kumaşın en önemli özelliği ise lekelere veya suya karşı rakiplerinden daha fazla direnç göstermesidir. Bu özelliklerinden dolayı bugün pek çok otomobil üreticisi, otomobillerinin iç mekanında alkantara kumaş kullanıyor. Daha önce bu kumaşın kullanıldığı kılıfları Galaxy S8 ve S8+ da görmüştük.
Galaxy Note 8 için üretilen bu yeni kılıf Türkiye'de de satışa sunulacak. Kılıfın 200 TL üzeri bir fiyat etkiketine sahip olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6933 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, kılıf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim