Anlık Bildirim

Apple, 8K ekranlı VR/AR başlık geliştiriyor

Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple hem VR hem de AR teknolojisini çalıştırabilecek bir başlık üzerinde çalışıyor. Göz başına 8K ekrana sahip olan cihaza 5 nm'lik özel Apple işlemcisi güç verebilir.
Apple, sanal ve artırılmış gerçeklik dünyasına oldukça sağlam şekilde girebilir. CNET'in yeni raporuna göre, teknoloji devi 2020'de hem sanal gerçeklik (VR) hem de artırılmış gerçeklik (AR) teknolojilerini destekleyen güçlü bir kablosuz başlık çıkarmayı planlıyor.
T288 kod adı verilen başlığın, göz başına 8K ekrana sahip olduğu söyleniyor. Özellikle de şu an üst sınıf başlıkların zar zor 4K seviyelerine ulaştığını düşünürsek bu hamle şirketin piyasada büyük ses getirmesini sağlayabilir.
Dahası, T288'in 60GHz WiGig olarak adlandırılan yüksek hızlı kablosuz bağlantı teknolojisine ve 5 nanometrelik özel Apple işlemcisine sahip olacağı belirtiliyor.

Detaylar Haziran ayında gelebilir

Apple tarafından kullanılan en güncel işlemci 10 nanometre süreciyle üretilen A11 Bionic çip olduğuna göre bahsi geçen işlemci yeni ve henüz piyasada görmediğimiz bir model olacak.
Apple çıkan haberlere henüz yorum yapmamış olsa da şirket 4 - 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda gelecek ürünleri hakkında daha fazla bilgi vermeyi planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim