Anlık Bildirim

Apple, Beddit uyku takip cihazını satışa çıkardı

Uyku takibini kolunuzda akıllı saatiniz ya da aktivite monitörünüz olmadan mı yapmak istiyorsunuz? O zaman Beddit uyku takip cihazı imdadınıza yetişti. Detaylar haberimizde.
Apple firması, Beddit uyku takip cihazını 3.5 versiyonu ile güncelledi. Apple, 2017 yılında saflarına kattığı Finli firmanın ürününde ilk defa değişikliğe gidiyor. 3.0 versiyonu ile arasında bazı dizayn farkları olan cihaz için talep edilen fiyat 150 ABD Doları. 
2 mm’lik kalınlığa sahip cihaz; uyku süresini, nabız sayısını, nefes alma oranını, horlamayı, oda ısısını ve nem oranını ölçebiliyor. Beddit'i diğer uyku takip cihazlarından ayıran özellik ise yatağa girerken kolunuzda takılı olmasının gerekmemesi. Arzu edildiği takdirde cihaz Apple Watch ile eşleştirilebiliyor. Bu sayede detayları akıllı saat aracılığıyla izleyebilmek mümkün hale geliyor. Veriler aynı zamanda IOS 12 ve üzerindeki sağlık uygulaması aracılığıyla da takip edilebiliyor.
Apple Watch 4 serisi akıllı saatler halihazırda uyku takibini ancak üçüncü parti yazılımlar aracılığıyla yapabiliyor. Beddit’in yazılımı da bunlardan biri. Akıllı saat serisi dahili olarak bu özelliğe kavuşana kadar uyku takibi görevini Beddit sırtlamaya çalışacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim