Anlık Bildirim

Apple yüksek ses kalitesine sahip yeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor

Apple'ın yıl sonuna doğru piyasaya süreceği, yüksek ses kalitesine sahip yeni bir kulaklık üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Kulak üstü olacak yeni ürünün detayları haberimizde.
Gelecekteki Apple ürünlerini tahmin etmede büyük başarısı olan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın AirPods dışında başka bir kulaklık seti geliştirdiğini belirtti. Kuo, kulaklıkların yeni bir tasarıma sahip olacağını ve yıl sonuna doğru piyasaya sürüleceğini söylüyor.
Yeni kulaklık modelinin, Apple'ın 2014 yılında satın alıp bünyesine kattığı Beats'in ürettiği efsane kulak üstü modellerine benzemesi bekleniyor. AirPods'un rahatlığında ancak daha yüksek bir ses kalitesi sunması hedeflenen kulaklıklar kablosuz bağlantı özelliğine de sahip olacak.

Yeni kulaklığa Apple markası verilecek

Bünyesinde Beats'i barındıran Apple, yeni üreteceği kulaklıklara Apple markasını verecek. Şirketin yeni kulaklıklarının, bir diğer kablosuz kulaklık seti AirPods'tan daha pahalı olacağını şimdiden belirtelim. Teknoloji devi 2018'in ikinci yarısında ise AirPods'un yeni özelliklerle güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim