Anlık Bildirim

Galaxy Watch'un ekran boyutu ortaya çıktı

Samsung'un yeni nesil akıllı saati ABD Federal İletişim Kurulu tarafından onaylandı. Galaxy Watch olarak lanse edilmesi beklenen cihazın ekranı önceki modelden daha küçük olacak.
Samsung'un önümüzdeki ay gerçekleştirilecek Galaxy Note 9 lansmanında Tizen işletim sistemi ile çalışan bir akıllı saat tanıtması bekleniyor. Güney Koreli şirketin bir sonraki akıllı saatinin ismiyle ilgili çelişkili raporlar yayınlandı. Dolayısı ile hangi isimle geleceğini henüz tam olarak bilemiyoruz.
Samsung giyilebilir ürünlerini Gear markası altında piyasaya sürüyor ancak yeni akıllı saatin Galaxy Watch olarak çıkacağı iddia edildi. Şirketin Tizen OS yerine Wear OS işletim sistemine geçiş yapacağına yönelik söylentiler vardı ancak bu gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Zira gelen son bilgilere göre akıllı saat hangi isimle gelirse gelsin (Galaxy Watch veya Gear S4) Tizen işletim sistemine sahip olacak.

24 Ağustos'ta piyasaya sürülebilir

Galaxy Watch olarak piyasaya sürülme ihtimali daha ağır basan akıllı saat FCC onayı aldı. ABD Federal İletişim Kurulu tarafından yayınlanan dokümanda cihazın ismi ve ekran boyutu da yazıyor. Sertifika alan model iki Galaxy Watch modelinin LTE varyantı. SM-R815 model numarası taşıyan akıllı saatin ekranı 30.2 mm veya 1.19 inç boyutunda. Buna karşın Gear S3 Classic ve Frontier'ın 1.3 inç ekrana sahip olduğunu belirtelim. Sadece Gear Sport modelinde 1.2 inç ekran var.
Samsung'un ekranı küçülterek daha sportif bir görünüm elde etmeye çalışmış olabileceği düşünülüyor. Küçük ekran akıllı saati ince bilekli insanlar için daha cazip hale getirebilir. Özellikle de bayanlara hitap edebileceği belirtiliyor. Samsung Galaxy Watch'un şirketin Bixby isimli sanal asistanı ile birlikte geleceğine yönelik söylentiler var. Akıllı saatin 24 Ağustos'ta yani Galaxy Note 9 ile aynı gün satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim