Anlık Bildirim

Honor Band 4 duyuruldu

Huawei’nin uygun fiyatlı fitness bilekliği Honor Band 4, resmi olarak tanıtıldı. Mi Band serisinin karşısına konumlanan yeni model fiyatına göre oldukça dikkat çekici özelliklerle geliyor.

Giyilebilir cihaz pazarında son çeyrekte patlama yapan Huawei ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Honor Band fitness bilekliği dördüncü nesli ile kullanıcı karşısına çıktı ve Mi Band 3 modeline rakip olacak önemli özelliklere sahip.

Honor Band 4 özellikleri ve fiyatı

Huawei Honor 8X serisi ile birlikte tanıtılan Honor Band 4 modeli 0.95 inçlik AMOLED ekrana sahip. Hem ekran hem de ekranın altındaki Home tuşu dokunmatik ve kontroller her ikisi ile de sağlanabiliyor. Gövde 50 metre su altına dayanıklı olarak tasarlanmış.

Cihaz fitness takibi yanında uyku düzenini izleyebiliyor ve nabız da ölçebiliyor. Huawei TruSeen 2.0 teknolojisi sürekli olarak nabzı kontrol edebiliyor. Huawei TruSleep 2.0 ise dinamik spektrumu kullanarak daha gelişmiş uyku analizi yapıyor ve kullanıcıya tavsiyelerde bulunuyor. 6 eksenli akselerometre yanında kızılötesi sensör ile takılıp takılmadığını da algılayabiliyor. Yine çağrı ve mesaj bildirimleri ekranda görülebiliyor. 

Honor Band’ın yeni modelinde iki versiyon var. Bir tanesi bileklik olarak kullanılırken diğeri de ayakkabıya tutturularak kullanılıyor. Her iki versiyon da aynı özelliklere sahip. Ayrıca NFC ile Huawei Pay ödeme sistemine uyumlu. 

100mAh kapasiteli batarya barındıran model 14 güne kadar kullanım süresi ve 20 güne kadar da bekleme süresi sunuyor. Huawei Honor Band 4 modeli 29$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ayakkabı için geliştirilen versiyon ise 14.5$ civarında bir fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14624 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei honor band 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim