Anlık Bildirim

Huawei'den Mi Band 3'e dişli rakip: TalkBand B5 [Hem bileklik hem kulaklık]

Bir bileklik düşünün hem akıllı hem de kulaklık olabiliyor: Huawei TalkBand B5. Ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass, Huawei'in yenilikçi TalkBand B5 bilekliğinin render görselini sızdırdı.
Huawei'den Mi Band 3'e dişli rakip: TalkBand B5 [Hem bileklik hem kulaklık]
 
2016 yılında tanıtılan TalkBand B3'ün güncellenmiş versiyonu geliyor. Ünlü sızdırman Evan Blass, Bluetooth kulaklık ile akıllı saat özelliklerini bir araya getiren TalkBand ailesinin son üyesi TalkBand B5'in render görselini paylaştı. 
Blass, bilekliğe dair herhangi bir bilgi paylaşmazken, render görseli de birtakım ipuçları vermiyor değil. Görsele göre renkli ve dokunmatik OLED ekran paneliyle gelecek TalkBand B5, nabız ölçer ve adım sayar gibi sensörlere ev sahipliği yapacak. Ayrıca görselde de görüldüğü üzere metal ve deri kayış seçeneği de yer alacak. 
Selefi TalkBand B3'e göre bir tık daha iyi özelliklere sahip olacak TalkBand B5'in ne zaman tanıtılacağı ise tam bir muamma, zira bilekliğin render görselindeki ekranda 9 Temmuz tarihine vurgu yapılırken, bazı kesimler ise akıllı bilekliğin Ağustos ayının sonunda düzenlenecek IFA 2018 Fuarı'nda tanıtılacağını iddia ediyor.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim