Anlık Bildirim

Huawei'nin yeni akıllı saati Huawei Watch X olarak adlandırılabilir

Çinli teknoloji devi Huawei'nin Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne yaptığı ticari marka başvurusu şirketin yeni akıllı saatinin Huawei Watch 3 olarak gelebileceğini gösteriyor.
Huawei CEO'su Richard Yu, şirketin akıllı saat çıkarma planlarını henüz rafa kaldırmadığını açıkladı. Şirket en son akıllı saatini neredeyse bir buçuk yıl önce piyasaya sürmüştü. Huawei Watch 2'nin devam modeli hala yapım aşamasında ve tamamen yeni bir isim ile gelebilir.
Huawei'nin Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne yaptığı bir ticari marka başvurusuna bakılırsa yeni akıllı saat Huawei Watch X olarak adlandırılabilir. Marka detaylarında çok fazla somut bilgi yok. Akıllı saatin önceki versiyonlar gibi eSIM desteği ile gelmesi bekleniyor.

Apple ve Samsung kozlarını oynadı sıra Huawei'de

IDC'nin son verilerine göre, akıllı saat pazarı %118 oranında büyüme gösterdi. Apple ve Samsung gibi sektörün önde gelen markaları Apple Watch Series 4 ve Galaxy Watch modellerini kısa süre önce piyasaya çıkarmıştı.
Huawei'nin ise önünde biraz daha zaman var gibi görünüyor. Her ne kadar Google'ın Pixel marka bir akıllı saat üzerinde çalıştığını söylense de cihazın bu yıl piyasaya sürülmesi beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim