Anlık Bildirim

Moleskine’den yazdığınızı kaydedebilen kalem

Bugün dijital not almak için pek çok mobil cihaz alternatifi mevcut. Eğer gerçek bir defter üzerinde bunu yapmak istiyorsanız mobil cihazlar kadar pahalı teknolojiler de mevcut.

Lüks not defteri ve kalemleri ile tanıdığımız 200 yıllık tarihe sahip Moleskine, dijital dünyada da çoktan yerini almış durumda. Firmanın akıllı kağıt ve kalem serilerinde son durağı Pen+ Ellipse oldu.

Pen+ Ellipse özellikleri ve fiyatı

Pen+ Ellipse bir tükenmez kalem ve normal bir şekilde defterinize not almanızı sağlıyor. Dijital tarafı ise yazılarınızı ve çizimlerinizi mobil cihaz veya dizüstü bilgisayarlarınıza aktarabilmesi. Bluetooth üzerinden uyumlu uygulama ile bunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Önceki modellerin aksine Pen+ Ellipse modeli yazdığınız yazıları belleğine kaydediyor ve uygulamaya bağlandığınız zaman aktarımı gerçekleştirebiliyor. Kapak kısmındaki klips ile defterlere kolayca tutturulabiliyor.

Elbette yazdıklarınızın kaydedilmesi için Ncode akıllı kağıt teknolojisine sahip 30$’lık defterlerden birisine sahip olmanız gerekiyor. Kalemin kendisi ise 180$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim