Anlık Bildirim

OnePlus'tan kablosuz kulaklık geldi: Bullets Wireless

OnePlus, Bullets Wireless adını taşıyan kablosuz kulaklığını duyurdu. Otomatik duraklatma gibi AirPods esintileri taşıyan bazı özellikler sunan kulaklık Google Assistant desteği ile geliyor.
OnePlus 6 resmi olarak tanıtılmadan önce OnePlus'ın kablosuz kulaklık çıkarabileceği söyleniyordu. OnePlus Bullets Wireless'ın duyurmasıyla birlikte bu söylentiler gerçeğe dönüşmüş oldu. Çinli şirketin kablosuz kulakiçi kulaklığı, hafif ve nispeten kompakt bir şey arayanların ilgisini çekebilir.
Her iki kulaklıkta da 9.2 mm’lik sürücüler bulunuyor ve arkalarında yer alan mıknatıslar sayesinde, kullanmadığınız zamanlarda boynunuzun etrafına dolayarak birbirine tutturabiliyorsunuz. Ayrıca kulaklıklar birleştirildiğinde müziğin otomatik olarak durdurulacağını, ayrıldığında ise tekrar başlayacağını belirtelim.
Kablosuz kulaklık Google Assistant desteği ile geliyor. Dolayısıyla sesli komut vermek isterseniz, telefonunuzu çıkarmanıza gerek kalmadan bunu yapabiliyorsunuz.

5 Haziran'da satışa sunulacak

Yaklaşık 8 saatlik pil ömrüne sahip olduğunu belirtilen Bullets Wireless, 10 dakikalık bir şarjın ardından 5 saatlik bir müzik deneyimi sunabiliyor. Ayrıca OnePlus’ın Fast Charge adını taşıyan hızlı şarj teknolojisini desteklediğini belirtelim. 5 Haziran tarihinde OnePlus 6 ile beraber satışa sunulacak kablosuz kulaklığın fiyatı ise 69 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim