Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ile Apple AirPods benzeri kulaklık gelecek

Apple'ın yeni iPhone modeli ile beraber tanıttığı, çok sayıda özelliğe sahip kablosuz kulakiçi kulaklık AirPods çok ilgi çekmişti. Şimdi de Galaxy S8 ile benzer bir kulaklığın geleceği iddia ediliyor.
Apple'ın teknolojilerinin, tasarımlarının Samsung tarafından kopyalandığı iddiası pek yeni bir konu değil. Şimdi de Apple'ın yeni kablosuz kulakiçi kulaklığı AirPods'a benzer bir ürünün Samsung tarafından piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Güvenilir bir kaynak olan SamMobile raporlarına göre Samsung, AirPods'a benzer bir kulakiçi kulaklık üzerinde çalışıyor ve bu ürünü birkaç ay sonra yeni telefonuyla beraber tanıtmayı planlıyor. Ancak bu kulaklığın Galaxy S8 kutusuna dahil olarak mı geleceği yoksa opsiyonel bir aksesuar olarak mı satılacağı henüz bilinmiyor. 
Alve.com'da gör Kulaklıklar için sıcak fırsatlar!
Samsung şu an zaten Gear Icon X isimli bir aksesuar seti satıyor olsa da iddiaların kaynağına göre yeni kulaklıklar ayrı bir ürün ailesinde olacak. Yine iddialara göre Galaxy S8'de 3.5 mm.lik jak girişine yer verilip verilmeyeceği de henüz karar aşamasında. Bazı prototiplerde giriş varken bazılarında olmadığı söyleniyor.
Bu yeni kablosuz kulaklıklar hakkında bilinenler şimdilik bu kadar: Daha ismi bile bilinmiyor. Ayrıca, Samsung'un yeni aldığı ses teknolojileri şirketi Harman sayesinde bu kulaklıklarda daha iyi teknolojiler ve daha çok tecrübe görebileceğimiz söylenebilir.
Ayrıca, Güney Koreli şirketin birkaç gün sonra başlayacak CES 2017'de bir kablosuz hoparlör ve bir ses barı olmak üzere yeni üst düzey ses ürünlerini tanıtacağını hatırlatmakta yarar var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8940 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim