Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch, Tizen işletim sistemi ile gelecek

Samsung'un piyasaya süreceği yeni akıllı saatinin Wear OS işletim sisteminden güç alacağı söyleniyordu. Yeni bir rapora göre Galaxy Watch markası altında çıkacak olan saat Tizen 4.0 ile çalışacak.
Geçtiğimiz birkaç ay boyunca ortaya çıkan haberler Samsung'un yeni bir akıllı saat geliştirdiğini ileri sürmüştü. Şirket giyilebilir ürünlerini Gear markası altında piyasaya sürüyor ancak yeni akıllı saatin Galaxy Watch olarak çıkacağı iddia edildi. Söz konusu marka değişikliği akıllı saatin Wear OS işletim sisteminden güç alacağına yönelik pek çok söylentiye yol açtı. Ancak yeni bir rapora göre Galaxy Watch, Tizen OS ile çalışacak.
Samsung kendi Tizen işletim sistemini akıllı saatler, fitness takipçileri, IoT cihazları ve televizyonlar gibi çeşitli ürünlerinde kullanıyor. Yapılması beklenen isim değişikliğine rağmen Galaxy Watch da bu işletim sistemi ile gelecek.

Galaxy Watch, Tizen 4.0 ile gelecek

Samsung, 2015 yılından bu yana Tizen destekli akıllı saatlerini Gear markası altında piyasaya sürdü. Galaxy markası Samsung’un Android'le çalışan ürünleriyle ilişkili olmasına rağmen, yapılacak isim değişikliği işletim sisteminde bir değişiklikle sonuçlanmayacak gibi görünüyor.
SamMobile tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre Galaxy Watch, Samsung'un işletim sisteminin en son sürümü olan Tizen 4.0'dan güç alacak. Tizen 4.0'a Samsung'un sanal asistanı Bixby eşlik edecek. Güney Koreli şirketin 9 Ağustos'ta Galaxy Note 9 ile birlikte Galaxy Watch'ı tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim