Anlık Bildirim

Samsung Gear S3 raflara çıkıyor

Geçen hafta itibariyle Samsung Gear S3 akıllı saati için ön siparişler başladı. Firmanın en beğenilen giyilebilir cihazı Gear S3 hafta sonunda zincir mağazaların raflarına çıkmış olacak.

Samsung’un çok beğenilen akıllı saati Gear S2’nin devamı olarak tanıtılan Gear S3 ülkemizde de satışa sunuluyor. Ön siparişleri başlayan akıllı saat kur farkının da etkisiyle önceki versiyona göre çok daha yüksek bir fiyattan giriş yapıyor.

Pazarın En İyilerinden

Samsung, ilgi gören saatinin devam modelinde de büyük emek harcamış. Tasarım tarafında alanının en iyilerinden Yvan Arpa ve Arik Levy ile çalışan firma, kılıfından temalarına kadar hemen tüm bileşenlerde bu ortaklığı hissettirmiş.

Yuvarlak tasarım ve fonksiyonel çerçeve kombinasyonunu devam ettiren akıllı saate 1GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemci güç veriyor. 380mAh kapasiteli batarya 4 güne kadar kullanım süresi sunarken, 4GB depolama kapasitesinin 2GB’lık kısmı kullanıcının müzik depolaması için ayrılmış. Bağımsız müzik oynatıcı ile bu müzikleri doğrudan saat üzerinde dinleyebiliyorsunuz.

Bluetooth 4.2 ve WiFi bağlantılarının yanında GPS yongası ile telefondan bağımsız olarak antrenman mesafelerini takip etme ve güzergâh çizme mümkün hale geliyor. LTE versiyonunda ise çağrı almak, mesaj göndermek veya uygulama bildirimlerini bağımsız olarak alabilmek mümkün.

IP68 sertifikası ile 1.5 metreye kadar suya dayanabilen saatte entegre hoparlör, yükseklik ölçer, barometre, nabız ölçer, adım ölçer, NFC gibi özellikler yer alıyor. CNN, Uber, Yelp, BMW gibi pek çok markanın destek verdiği 10 000 civarında Tizen uygulamasının indirilebilir olduğu model, batarya yüzde 5 altına indiği zaman sadece saati gösteren bir moda geçiyor.

Ülkemizde sadece WiFi uyumlu model satışta zira LTE model eSIM kart yani bir tür entegre SIM kart ile çalışıyor. Şimdilik operatör tarafında böyle bir destek mevcut değil. Hem Frontier hem de Classic versiyon için 1299TL fiyat etiketi belirlenmiş. Geçen yıl Gear S2 spor modeli 899TL fiyat etiketine sahipti. Sevkiyatlar 4 Aralık tarihinde başlıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3459 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, gear s3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim