Anlık Bildirim

Samsung'un bükülebilir boyun bantlı U Flex kulaklığı sahneye çıktı

Samsung resmi web sitesi aracılığıyla 100 dereceye kadar bükülebilir boyun bantlı U Flex bluetooth kulaklığını duyurdu. P2i nano kaplamalı Samsung U Flex'in tüm detayları haberimizde.
Samsung, bükülebilir tasarıma sahip ve Galaxy S8 kullanıcıları için özel Bixby düğmesi bulunan U Flex bluetooth kulaklığını duyurdu. Siyah, Mavi ve Fildişi renk seçenekleriyle gelecek kulaklığın fiyatı ve satışa sunulacağı tarih henüz açıklanmadı. Ancak 23 Ağustos'ta tanıtılacak Galaxy Note 8 ile birlikte gelmesi bekleniyor.
Samsung U Flex kulaklıkların sağlam bir yapıya sahip olacak şekilde tasarlandığı ve zorlu koşullara karşı dayanıklı olduğu söyleniyor. Boyun bandı 100 dereceye kadar esneyebilecek şekilde tasarlanmış. Böylece pantolon cebinize ya da küçük bir el çantasına kolayca sığacak biçimde şekil verebiliyorsunuz. Kontroller ve bağlantı noktaları boyun bandının her iki ucuna yerleştirilmiş durumda.
Sol tarafta müzik çalma fonksiyonlarını kontrol edebileceğiniz butonlar, güç düğmesi ve bir Micro-USB bağlantı noktası var. Sağ kısımda ise "Active Key" olarak adlandırılan ses kaydedici, Samsung Health veya Bixby sesli asistan gibi çeşitli işlevlere erişmek için özelleştirilebilen bir buton yer alıyor. Bixby özellikli bir akıllı telefonunuz yoksa diğer Samsung telefonlarda S Voice'i çağıracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Tüm bunları Android'deki Samsung Level uygulamasıyla kontrol etmek mümkün. 

P2i nano kaplama ve 10 saatlik pil ömrü

Her bir kulakiçi kulaklık, güçlü bas tepkisi ve net yüksek ses sunabilmek için 11 mm'lik bir woofer ve 8 mm'lik bir tweeter barındırıyor. Samsung U Flex, daha iyi menzil ve daha kararlı bir bluetooth bağlantısı için Wi-Fi sinyallerinden gelen ortam parazitlerini analiz eden Samsung'un Scalable Codec teknolojisini de destekliyor. Ancak bu teknolojinin sadece uyumlu Samsung marka akıllı telefonlarla çalıştığını belirtelim.
Kulaklığın diğer özellikleri arasında su sıçramalarına karşı koruma sağlayan P2i nano kaplama, 10 saatlik pil ömrü ve gelen çağrılar için dahili titreşim uyarısı var. Samsung U Flex modeli, LG Tone Active+ ve Sennheiser Momentum In-Ear Wireless gibi mevcut boyun bandı tarzındaki kulaklıklarla ortak özelliklere sahip. Bu nedenle Samsung'un yeni kulaklığının fiyat ve performans açısından neler getireceği merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim