Anlık Bildirim

Samsung'un yeni akıllı cihazları CES 2017 fuarına geliyor

Samsung’un gündelik hayatta insanlara kolaylıklar sunmak için kurduğu Creative Labs Ar-Ge merkezi yeni projeler üretmeye devam ediyor. Bu yıl 3 yeni proje söz konusu.

Bünyesinde kurduğu Creative Labs adındaki Ar-Ge merkezinde önemli projelere imza atan ve bunların bazılarını ticari hayata geçirmeyi başaran Samsung, CES 2017 fuarında da önemli projelerini görücüye çıkaracak.

C-Lab olarak kısaca adlandırılan Ar-Ge merkezinden çıkan yeni projeler bir Bluetooth tabanlı oyuncak etkinlik butonu, bir cilt bakım sistemi ve bir kozmetik cihaz şeklinde sıralanıyor.

Ürünler

Tag+ adı verilen oyuncak butonu, Bluetooth üzerinden uyumlu uygulamaya bağlanıyor ve çocuğun oyuncağı ile ilgili etkileşimlerde bulunmasını sağlıyor. Örneğin internet üzerinden oyuncağı ile ilgili yeni tasarımlar buluyor, kendi tasarımlarını arkadaşları ile paylaşıyor veya arkadaşları ile birlikte yeni tasarımlar geliştiriyor.

 

Samsung'un yeni akıllı cihazları CES 2017 fuarına geliyor Tam Boyutta Gör

S-Skin ise çeşitli sensörlerle donatılmış bir cilt bakım cihazı. Cihaz cildiniz ile ilgili çeşitli analizler yapıyor ve bunları ortamdan elde ettiği verilerle harmanlayarak kullanıcıya çeşitli tavsiyelerde veya uyarılarda bulunuyor.

Lumini kozmetik cihazı ise yüzünüzün fotoğrafını çekeren analiz yapıyor ve sivilce oluşma ihtimali veya kuruluk gibi gelişmelere karşı sizi önceden uyarıyor. Kullanıcı isterse atanmış dermatologlar ile iletişim kurarak tavsiyeler alabiliyor.

Bu ürünlerin piyasaya çıkıp çıkmayacağı belli değil ancak hazır ürünler olduğu anlaşılıyor. Daha önce merkezden çıkan projelerin Kickstarter gibi kitle fonlama platformları üzerinden gerçekleştiğini görmüştük. Bu bakımdan gelecek yıl piyasaya çıkmaları kuvvetle muhtemel. 

 
Samsung'un yeni akıllı cihazları CES 2017 fuarına geliyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim