Anlık Bildirim

Samsung'un yeni kablosuz şarj standının farklı görselleri sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un 'Wireless Charger Duo' isimli kablosuz şarj standının kutusu sızmıştı. Şimdi ise aksesuarı farklı açılardan gösteren yeni görseller ortaya çıktı.
Samsung'un yeni akıllı saatini 9 Ağustos'ta Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtması bekleniyor. Her iki cihazın da aynı tarihte piyasaya sürüleceğine yönelik söylentiler var. Geçtiğimiz günlerde şirketin her iki cihazı da aynı anda kablosuz olarak şarj edebilecek bir kablosuz şarj standı geliştirdiği ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Wireless Charger Duo isimli aksesuarın yeni görüntüleri sızdırıldı.
İlk sızıntı sayesinde yeni kablosuz şarj standının parakende kutusunu gördük. Ayrıca cihazın aynı anda iki akıllı telefonu veya bir cep telefonu ve Galaxy Watch'u şarj edebileceğini öğrenmiştik. Yeni sızıntılar ise aksesuarı farklı açılardan görmemizi sağlıyor. Samsung’un yaklaşan akıllı saati çoğu kişinin beklediği gibi Gear S4 olarak değil de Galaxy Watch olarak piyasaya sürülecek.

Wireless Charger Duo'nun fiyatı ne kadar olacak?

Wireless Charger Duo aynı anda iki adet Qi standardını destekleyen cihazı şarj edebilecek. Elbette bunların illa Samsung marka cihaz olmaları gerekmiyor. Herhangi bir Qi sertifikalı cihaz olması yeterli olacak.
Galaxy Note 9 ve Galaxy Watch'un 24 Ağustos'ta piyasaya sürüleceği söyleniyor. Muhtemelen bu aksesuar da aynı tarihlerde satın alınabilecek. Önümüzdeki haftalarda mağazalardaki yerini alması beklenen Wireless Charger Duo yaklaşık 90 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim