Anlık Bildirim

Akıllı telefondan yönetilebilen Sphero ve BB-8 gibi akıllı robotlarla beğeni toplayan Sphero, şimdi de Şimşek McQueen’e el attı. Firma belki de en güzel kumandalı oyuncak arabalardan birisini geliştirmiş durumda.

Gerçek gibi

Ultimate Lightning McQueen adındaki kumandalı araba teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmış ve adeta animasyondan fırlamış gibi bir hale bürünmüş. Kumanda teknolojileri bir yana arabanın mimikleri bile Sphero’nun ne büyük iş yaptığını gösteriyor.

Pixar ile birlikte geliştirilen araba animasyon karakterinin göz ve ağız mimiklerini aynen taklit ediyor. Ayrıca orijinal seslendirmesi ile konuşuyor. Sphero arabada 6 tane motor kullanmış. İki adet motor arabayı aşağı yukarı kaldıran süspansiyon için. İki motor sağa sola eğilen tekerlekler için. Bir tanesi direksiyon için iken diğeri ise ağız hareketleri için ayrılmış.

Ağız mekanizması oldukça güzel hareket ederken, LCD ekranlı ön rüzgarlıkta da McQueen’in gözleri hareket ediyor. Gövde ve teker hareketleri ile ortaya çok güzel bir oyuncak çıkıyor.

Arabayı Bluetooth 5.0 veya WiFi ile 30 metre mesafeye kadar yönetmek mümkün. Yönetim için telefon uygulamaları mevcut. Ortalama hız 10Km/s civarında. Ortam sensörüne sahip olan farlar ise aydınlık seviyesine göre parlaklığı arttırıp azaltıyor. Tek şarj ile araç 40 dakika kullanılabiliyor. Elbette bu derece hoş bir araç ne yazık ki uygun fiyatta değil. Ultimate Lightning McQueen için 300$’ı gözden çıkarmak gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15981 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sphero, sphero ultimate lightning mcqueen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim