Anlık Bildirim

Xiaomi’den akıllı hoparlör ve masa saati bir arada

Masanıza iyi bir alarmlı saat arıyorsanız Xiaomi size akıllı bir alternatif sunuyor. Xiaoai Smart Alarm Clock aynı zamanda bir akıllı hoparlör olarak görev yapıyor.

Geçtiğimiz aylarda akıllı hoparlör segmentine adım atan Xiaomi’den bu kez ilginç bir ürün geldi. Xiaoai Smart Alarm Clock modeli akıllı hoparlör ve masa saatini bir araya getiriyor.

Xiaoai Smart Alarm Clock özellikleri ve fiyatı

Daha önce de Xiaomi’nin akıllı masa saatleri mevcuttu ancak akıllı hoparlör ile entegrasyonu sektörde bir ilki de beraberinde getiriyor. Bu sayede masa saati de sesle kontrol edilebiliyor.

Xiaomi’nin kendi asistanını barındıran akıllı hoparlör sesli komutları anlayarak hava durumu, hisse senetleri, haberler gibi pek çok konuda topladığı verileri kullanıcılara aktarıyor. Toplamda 80 adet hatırlatıcıyı da sesinizle kurabiliyorsunuz. Ayrıca 30 farklı alarmı sesli komut ile kurabiliyorsunuz.

Diğer taraftan masa saati akıllı ev aletlerini de kontrol etmenizi sağlıyor. Yine 2000 farklı radyo istasyonunu dinleyebiliyorsunuz. Saat üzerindeki ekran ise sadece zamanı gösteriyor.

Masa saati 1.3GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. Bağlantı olarak WiFi N, Bluetooth 4.0 şeklinde özellikler yer alıyor. Fiyatı ise 22$ civarında olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim