Anlık Bildirim

Samsung’un Gear Fit kategorisi ve Gear S kategorisini bir arada barındıracak yeni bir melez cihaz üzerinde çalıştığı bilgisi gündemdeki yerini korurken, bu kez Gear Fit2 Pro adındaki bir bileklik ile ilgili iddialar gündeme geldi.

Daha gelişmiş
 

İddialara göre Gear Fit2 Pro bilekliğinin 23 Ağustos tarihinde Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Gear Fit 2 tasarımı üzerinden devam edecek yeni modelin 50 metreye kadar su altında dayanıklılık sunacağı ifade ediliyor. Yani yüzme de dahil su altı sporları için ideal bir bileklik haline gelecek. Orijinal model IP68 sertifikasına sahipti ancak su altında sadece 1.5 metreye kadar dayanıklılık sunabiliyordu.

Diğer taraftan yeni cihazın Spotify desteği de sunacağı belirtiliyor. Çevrim dışı liste özelliği sayesinde su altında bile Spotify müziklerini dinlemek mümkün olacak. Ayrıca Under Armour fitness platformunun bir yıllık üyeliği de hediye edilecek.

Gear Fit 2 ile benzer tarafları ise dahili GPS yongası, Bluetooth kulaklık desteği, Tizen işletim sistemini temel alması şeklinde sayılabilir. Gear Fit2 Pro bilekliğinin Eylül ayı içerisinde satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Melez Gear cihazı konusuna geri dönersek eğer Samsung’un bu yıl için böyle bir planının olmadığı ihtimali güçleniyor. Muhtemelen Galaxy S9 ile birlikte Gear Sport adında daha yenilikçi bir akıllı saat görebiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2820 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung gear fit2 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim