Anlık Bildirim

iPhone, Apple Watch ve AirPods'a kablosuz şarj desteği geldi

Sonunda belenen oldu ve Apple kablosuz şarj teknolojisine geçti. Yeni iPhone, Apple Watch ve AirPods ürünlerinde kablosuz şarj teknolojisi bulunacak. Bugün bir de AirPower adında şarj pedi tanıtıldı.

iPhone, Apple Watch ve AirPods'a kablosuz şarj desteği geldi Tam Boyutta Gör
 

Apple, uzun süredir çekimser kaldığı kablosuz şarj teknolojisine sonunda geçiş yaptı. Bugün tanıtılan yeni iPhone modelleri, yeni Apple Watch ve yeni AirPods ürünleri kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Yeni iPhone modellerinin kablosuz şarj desteğine kavuşması beklenen bir şeydi ancak Apple Watch ve AirPods’a bu desteğin gelmesi sevindirici.
Kablosuz şarj teknolojisi hayatımızın bir parçası oldu. Otomobillerden, mobilyalara çeşitli inovatif ürünlerde kablosuz şarj teknolojisi için şarj bölmesi bulunuyor. Tüm bu cihazlar, geleneksel kablosuz şarj standardı olan Qi teknolojisini kullanıyor.
Apple da standartları bozmamak adına Qi teknolojisini kullanıyor. Bu sayede tüm Qi destekli kablosuz şarj aletlerinizi yeni Apple ürünleri ile kullanabileceksiniz. Üstelik firma tarafından yapılan açıklamaya göre bundan sonra çıkacak Apple ürünlerinde Qi standardı benimsenecek, yeni bir teknolojiye geçilmeyecek.

AirPower

Apple ürünlerini şarj etmek için AirPower adında kablosuz şarj pedi tanıtıldı. Bu ped sayesinde üç cihaza kadar Apple ürünlerinizi aynı anda şarj edebileceksiniz. iPhone cihazınızdan diğer Apple ürünlerinin şarj durumunu görebileceksiniz. Apple AirPower, 2018 yılında çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim