Anlık Bildirim

Oppo aktif gürültü engelleme özellikli yeni kablosuz kulaklığını tanıttı

Oppo dün düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonları ile birlikte Enco X kablosuz kulaklığının güncellenmiş versiyonunu da tanıttı. Yeni model "Blues Edition" takısıyla pazara giriş yaptı.

Oppo aktif gürültü engelleme özellikli yeni kablosuz kulaklığını tanıttı

Oppo dün düzenlediği etkinlikte sadece Find X3, Find X3 Pro, Find X3 Neo ve Find X3 Lite akıllı telefonlarını duyurmakla kalmadı, aynı zamanda amiral gemisi Enco X kablosuz kulaklığının güncellenmiş versiyonunu da tanıttı.

Oppo Enco X Blues Edition olarak adlandırılan model tasarım anlamında herhangi bir yenilik sunmuyor. Kablosuz kulaklık tamamen yeni bir çift çekirdekli işlemci ve güncellenmiş mikrofonlarla donatıldı. Ses ayarının dünyaca ünlü akustik şirketi Dynaudio'ya emanet edildiğini belirtelim.

Oppo aktif gürültü engelleme özellikli yeni kablosuz kulaklığını tanıttı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi belli oldu

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığı aktif gürültü engelleme sistemi (ANC), Hi-Fi kalitesinde müzik olanağı sunan LHDC codec desteği, IP54 koruması, minimum 94 milisaniye gecikme süresine sahip Bluetooth 5.2 modülü ve iki yeni Dynaudio ses modu ile geliyor.

Oppo Enco X Blues Edition'ın şarj kutusunun desteğiyle 25 saate kadar pil ömrü sunduğu belirtildi. Aktif gürültü engelleme sistemi açık olduğunda ise bu süre 20 saate düşüyor. Yeni kablosuz kulaklık 155 dolar fiyat etiketi ile Çin'de satış sunuldu bile.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim