Anlık Bildirim

Razer Anzu akıllı gözlük tanıtıldı

Razer Anzu akıllı gözlük modeli aslında bir kablosuz kulaklığın vazifesini görüyor. Farklı olarak mavi ışık filtresi ile sürekli ekran başında olanların gözlerini koruyabiliyor.

Razer Anzu akıllı gözlük tanıtıldı

Teknoloji dünyasının akıllı gözlük hayali çok eskiye gidiyor ancak Google Glass ile başlayan macera pek de iyi bitmedi. Bugün mobil cihaz yeteneklerinde akıllı gözlükler daha çok kurumlara hitap ediyor ancak son kullanıcı tarafında yeni bir trend kendisine yer buldu.

Razer Anzu özellikleri ve fiyatı

Bose ve Amazon gibi firmalardan gelen pek çok örnek biraz daha aksesuar tarzında akıllı gözlüklerin yükselişe geçeceğini gösteriyor. Bu gözlüklerde hoparlör ve mikrofon akıllı özellikler olarak öne çıkıyor.

Razer Anzu da benzer bir mantıkta geliştirilmiş. İç kısımdaki minik hoparlör iyi bir ses kalitesine odaklanırken Bluetooth 5.1 bağlantısı ile gecikmeler 60 milisaniyeye indiriliyor. Çok yönlü mikrofon ile görüşme de yapılabiliyor. Dış kısımdaki dokunmatik alan ile müzik ve ses kontrolü sağlanabiliyor.

Tek şarj ile 5 saate kadar kullanılabilen gözlüğün mavi ışığı filtreleyen lensleri mevcut. Razer’ın ortağı Lensabl üzerinden numaralı ve güneş lensleri de satın alınabiliyor. Razer Anzu akıllı gözlüğün başlangıç fiyatı mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim