Anlık Bildirim

Xiaomi'den masaj ve uyandırma işlevlerine sahip akıllı yastık: LEGA AI

Xiaomi sırt ve boyun ağrısından muzdarip kullanıcıları hedefleyen masaj ve uyandırma gibi özelliklere sahip akıllı yastığını tanıttı. LEGA AI isimli yastığın amacı rahat bir uyku çektirmek.

Xiaomi'den masaj ve uyandırma işlevlerine sahip akıllı yastık: LEGA AI

Sırt ağrısı eskiden yaşlılar için bir sorun olarak görülüyordu ancak günümüzde genç ve orta yaşlı insanlar da sırt ve boyun ağrılarından muzdarip. Araştırmalara göre servikal spondilozlu hastaların %40'ı 30 yaşın altında.

Xiaomi'nin kitlesel fonlama platformu Youpin, sırt ağrısı çekenlerin derdine çare olması için masaj işlevine sahip bir akıllı uyku yastığı tanıttı. Kitlesel fonlama aşamasında olan LEGA AI isimli yastığın fiyatı 46 dolar.

Xiaomi'den masaj ve uyandırma işlevlerine sahip akıllı yastık: LEGA AI

Sabah nazikçe uyandırıyor

Akıllı yastık derin germe, boyun masajı, rahatlatıcı uyku ve sabah uyanma olmak üzere dört masaj moduna sahip. LEGA AI sunduğu bu fonksiyonlar sayesinde kullanıcıların boyun omurgalarını gevşetmelerine, boyun masajı yaptırmalarına ve daha iyi bir uyku için en uygun sıcaklığı ayarlamalarına olanak tanıyor.

Yastığın aynı zamanda akıllı uyandırma işlevi de var. Kullanıcılar Mijia uygulaması üzerinden uyanma saatini ayarlayabiliyorlar. LEGA AI zamanı geldiğinde kullanıcıyı yukarı ve aşağı hareketlerle nazikçe uyandırıyor. Akıllı yastık aynı zamanda Xiaomi'nin sesli asistanı XiaoAi ile de uyumlu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12770 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, youpin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim