Anlık Bildirim

Xiaomi ve Huami, akıllı bileklik Mi Band 5 konusunda henüz anlaşmaya varamadı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı bileklik modeli Mi Band 5 konusunda, üretici şirket Huami ile anlaşmaya varmış değil. Gelen haberler şirketler arasında pürüz olduğu yönünde.

Xiaomi ve Huami, akıllı bileklik Mi Band 5 konusunda henüz anlaşmaya varamadı Tam Boyutta Gör

En popüler Xiaomi ürünlerinden biri olan Mi Band serisinin, tüm dünyadaki kullanıcılar tarafından oldukça büyük rağbet gördüğünü söylemek mümkün. Ancak şirketin geliştirmekte olduğu ve Mi Band 5 olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil akıllı bilekliğin üretime girip girmeyeceği ise şimdilik muamma.

Anlaşmaları bekleniyor

Mi Band akıllı bileklikleri Xiaomi'nin üretmediğini söyleyelim. Cihazlar Amazfit'in tüm akıllı saatleri gibi bir Huami şirketi tarafından üretiliyor. Xiaomi'nin alt markası olarak faaliyet gösteren Huami, Mi Band 5 konusunda Xiaomi ile henüz tam olarak anlaşmış değil. Kaynaklara göre iki şirket yeni nesil spor bilekliği için henüz özel bir sözleşme imzalamadı.

Xiaomi ve Huami, akıllı bileklik Mi Band 5 konusunda henüz anlaşmaya varamadı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda bir Huami yetkilisi, yeni Mi Band modeli üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtmiş olsa da, Xiaomi sözcüsü, şirketler arasındaki işbirliğinde bazı yanlış anlamalar olduğunu açıkladı. Olası bir anlaşmazlık durumunda ise Huami'nin Mi Band 5'i kendi markasıyla piyasaya sürme olasılığı var. Ancak Xiaomi markası olmadan yüksek satış rakamlarına ulaşması pek mümkün görünmüyor. Anlaşmazlıklarla ilgili bir detay verilmemiş olsa da, Mi Band 5'in Xiaomi markasıyla piyasaya sürülmesi kuvvetle muhtemel diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim