Anlık Bildirim

Android O, 2017'nin üçüncü çeyreğinin sonuna kadar gelecek

Android 8.0'ın geliştirme süreci yavaş yavaş sona yaklaşıyor ancak ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Google'ın yeni Android sürümünü 2017'nin üçüncü çeyreğine kadar yayınlayacağı bildiriliyor.
Google, Android O olarak da bilinen Android 8.0'ın geliştirmesini yavaş yavaş tamamlıyor ancak kesin yayınlanma tarihini hala bilmiyoruz. Bir sonraki büyük Android sürümünün bu yılın üçüncü çeyreğinin sonuna kadar gelmesi planlanıyor. Güncelleme ilk olarak Google'ın cihazlarına, yani Pixel, Pixel XL ve desteklenen Nexus cihazlara gönderilecek.
Desteklenen Google akıllı telefonlardan birine sahip değilseniz, güncellemenin gelmesi bazı faktörlere bağlı olarak değişecek. Açıkçası yeni Android sürümleri yukarıda bahsi geçen modeller dışındaki akıllı telefonlara en az bir veya iki ay gecikmeyle geliyor. Ayrıca sürümün resmi adını bilmiyoruz, ancak söylentiler Oreo veya Oatmeal Cookie (Yulaflı Kurabiye) olacağı yönünde.
Android 8.0'la gelecek yeni özellikler arasında resim içinde resim modu (picture-in-picture), bildirim noktaları, geliştirilmiş metin seçimi, otomatik doldurma, geliştirilmiş bildirimler, uygulama rozetleri ve daha pek çok şey olacak. Ancak görünen o ki yenilikleri deneyimleyebilmek için en az 2-3 ay daha beklememiz lazım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3195 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, mobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim