Anlık Bildirim

Android O gelecek hafta resmen yayınlanabilir

Google'ın önümüzdeki hafta Android O işletim sistemini cihazlara göndermeye başlayacağı belirtiliyor. Yeni sürümü ilk aşamada yalnızca Pixel marka telefonlar alabilecek.
Geçtiğimiz günlerde Geliştirici Önizleme 4 sürümü yayınlanan Android O işletim sisteminin geliştirme süreci devam ediyor. Ancak final sürümünün ne zaman kullanıcılara sunulacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Buna rağmen önümüzdeki hafta bazı akıllı telefonlara geldiğini görebiliriz.
Android Police editörü David Ruddock, resmi güncellemenin bir hafta içinde dağıtılacağına inandığını söylüyor. Dün, konuyla ilgili tweet atan Ruddock resmi Android O sürümünün bir hafta içinde Pixel cihazlara ulaşması gerektiğini belirtti. Buna göre işletim sistemi yaklaşık bir hafta içinde, yani 9 ya da 10 Ağustos civarında yayınlanabilir.

Bekleme bitmeyecek

Ruddock'un söyledikleri doğru olsa bile bazı son dakika değişiklikleri Google'ın güncellemeyi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalmasına neden olabilir. Ancak Android 7.0 Nougat geçen yıl 22 Ağustos'ta Nexus cihazlara gönderilmişti. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz ay bir sonraki büyük güncellemenin dağıtımı için doğru zaman olabilir.
Öte yandan Android O'nun final sürümü bir hafta sonra yayınlansa bile Pixel veya Nexus marka cihaza sahip olmadıkça güncellemeyi hemen almanız pek mümkün değil. Diğer telefonların güncelleme alması birkaç ay veya daha uzun sürebiliyor. Ancak birçok üst düzey telefonun yıl sonundan önce Android O'ya sahip olacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3787 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mobil, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim