Anlık Bildirim

Android P'nin tam adının Pistachio (Antep Fıstığı) olacağı ortaya çıktı

Google tarafından Android P ismiyle geliştirilen mobil işletim sisteminin tam adının Android Pistachio (Antep Fıstığı) olacağı ortaya çıktı. Gelişmenin detayları haberimizde.
İnsanların Google'un bir sonraki Android sürümünü nasıl adlandıracağını tahmin etmeleri yıllık bir gelenek haline geldi. Google'ın önümüzdeki ay resmi olarak duyurmasını beklediği Android P'nin tam adının Android Pistachio (Antep Fıstığı) olacağı ortaya çıktı.

Huawei çalışanı Android P'nin açılımını ifşa etti

Bir Huawei çalışanı tarafından yapılan hata sonucu, Android'in bir sonraki sürümünün adı ifşa oldu. Müşteri ile yaptığı bir canlı sohbet esnasında Android P'nin, Android Pistachio olarak adlandırılacağını ağzından kaçıran çalışan, böylece birçok meraklı Android kullanıcısının da merakını gidermiş oldu. Huawei P9 Lite Mini ve Huawei P9 Lite'ın, Android 8.0 Oreo işletim sistemine ne zaman güncelleneceğini öğrenemek isteyen müşteriye Huawei çalışanının, içinde Android Pistachio geçen bir cevap verdiği görülüyor.
Ancak bu bir ilk değil. Bloomberg de Şubat ayında Android P'nin, Google'ın Android isimlendirmesinde şekerleme ve tatlı geleneğine devam ederek, Android Pistachio Ice Cream (Antep Fıstıklı Dondurma) olarak adlandırılacağına dair bir haber yayınlamıştı. Hangi ismin doğru olduğunu öğrenmek için maalesef ki Google'ın resmi açıklamasını beklemekten başka bir çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12699 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, mobil işletim sistemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim