Anlık Bildirim

Samsung, Android Go'yu test etmeye başladı

Google'ın giriş seviyesindeki akıllı telefonlarda kullanılmak üzere tasarladığı Android Go işletim sisteminin, Samsung tarafından test edildiği ortaya çıktı. Gelişmenin detayları haberimizde.
Google'ın, giriş seviyesindeki düşük donanımlı cihazlarda kullanılmak üzere tasarladığı mobil işletim sistemi Android Go'nun, teknoloji devi Samsung tarafından Avrupa'nın birçok ülkesinde test edildiği ortaya çıktı.

Samsung, Andorid Go ile çalışan bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Gelen haberler SM-J260G model numarasına sahip cihazın, dünya çapında birçok pazarda test edildiği yönünde. Bunlardan bazıları ise İngiltere, Almanya, Fransa ve bazı Güney Amerika ülkeleri. Rapora göre şirket, Android Oreo 8.1 işletim sisteminin hafif bir versiyonunu çalıştıran uygun fiyatlı bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Model numarasının SM-J260G olduğu belirlenen cihazın 1 GB RAM ve basit bir dört çekirdekli Exynos 7570 işlemciye sahip olduğu belirtiliyor. Android Go işletim sistemi, Youtube ve Chrome gibi uygulamaların hafif versiyonları ve geliştiricilerin optimize edilmiş uygulamalarının yer aldığı özel bir Play Store sürümü ile gelecek. Google'ın gelişmekte olan ülkeler için ürettiği Android Go işletim sistemi, uygun fiyatlı cihaz arayan kullanıcılara hitap ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim